Liiga la 16.04. klo 18:30

TPS - Ilves

Olisi oikeus ja kohtuus, että Ilves veisi TPS-sarjan seiskapeliin!

Ilves nappasi eilen pakkoraossa tyylipuhtaan kotivoiton TPS:ää vastaan, mutta edelleen sen olisi kairattava voitto myös Turussa. Mennäänkö seiskapeliin, vai eteneekö isäntä jo tänään finaaliin? Se ratkeaa illalla! TPS vaihtoi edellismatsissa kolmannessa erässä maalivahtia, kun tupsukorvapaitojen maalinsuulla joukkueen tšekkivahti puolestaan teki useampia huipputorjuntoja ja pelasi upean nollapelin.

Vastakkainasettelu TPS:n venäläistorjujan Andrei Karejevin sekä Ilveksen Marek Langhamerin välillä kääntyi hieman edellisessä matsissa. Karejevin piikkiin Ilveksen maaleja ei tosin 3–0-tappion osalta yksin voi laittaa, vaikka jotain olisikin ehkä voinut ottaa kiinni. Langhamerin nollapeli kovassa paikassa nostaa varmasti joukkueen ja ennen muuta maalivahdin itseluottamusta entisestään.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Erikoistilanteissa Ilves on ollut läpi pudotuspelien selvästi TPS:ää parempi joukkue. Niin ylivoimapelaamisessa kuin alivoimallakin tamperelaiset vievät pidemmän korren. Perjantain kamppailussa Jouko Myrrän miehistö ei hyvistä suorituksistaan saanut ylivoimalla palkintoa, joten voi hyvin olla, että lauantaina helisee. TPS otti kolme kaksiminuuttista ja Ilves vain yhden. Ylipäätään Palloseura on tässä sarjassa istunut jäähyboksissa hieman vieraita enemmän.

Pelivalinnaksi lauantaille otetaan maltillisella panostuksella Ilveksen lopullista voittoa. Perjantain ottelun upean voiton tuoma virta siivittää tamperelaiset tässä otteluparissa seiskapeliin. Joukkueet ovat tilastollisesti ja pelillisesti olleet todella tasaisia, joten vierasvoittoa ei voisi pitää niinkään yllätyksenä. Kertoimenlaskijat ovat silti leiponeet tamperelaisista suhteellisen selvän altavastaajan vieraskamppailussa, mutta sehän kelpaa meille.

10 euroa pelirahaa