ma 26.12. klo 16:00

TPS - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS:n ja Ilveksen maajoukkueveskarit kohtaavat! Kummassa päädyssä kinkku on sulanut kulkuisammin?

Liiga palaa joulutauolta täydellä kierroksella tapaninpäivänä ja herkkua on tarjolla jo hyvissä ajoin! Iltapäivällä alkavassa kamppailussa nähdään tulinen taistelu, jossa sarjan kovavireisimpiin kymmenen ottelun kuntopuntarilla kuuluvat TPS sekä Ilves iskevät yhteen. Molemmista leireistä on pelaajia mukana Nuorissa Leijonissa, mutta enemmän kotijoukkueen puolelta.

TPS oli ennen joulutaukoa huimassa vireessä, kun se voitti seitsemästä viimeisimmästä matsistaan peräti kuusi. Ansaitulle huilille joukkue päräytti kahdella voitolla eli kaatamalla Jukurit kotonaan 3–1- ja KooKoon vieraissa 1–4-numeroin. Jussi Ahokkaan miehistö on yksi vähiten maaleja koko sarjassa päästäneistä joukkueista ja etenkin viime aikoina puolustuspelaaminen on vaikuttanut niin valmiilta kuin se tässä vaiheessa voi olla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kauden edetessä turkulaisjoukkue on osoittautunut järkeväksi, mutta se ei kuitenkaan pelkää virheitä. Liigassa ei voi pelata älytöntä vauhtikiekkoa, koska se sataa jarrujoukkueiden laariin välittömästi. Ilves on kuitenkin toinen vastaavanlainen ryhmä – siis sellainen, joka uskaltaa myös pelata.

On kuitenkin pakko mainita, että myös Ilveksen puolustaminen on mennyt selvästi eteenpäin Antti Pennasen alaisuudessa ja joukkue pelaa huomattavasti taktillisempaa kiekkoa alkukauteen peilattuna. Kahden hieman erilaisen, mutta kuitenkin todella samanlaisen Meidän pelin puolestapuhujan ryhmien kohtaamisessa tuskin herkutellaan maaleilla. Puhdasta asemasotaa ei välttämättä ole luvassa, mutta tämä taistelu voitetaan puolustuspäässä.

HC TPS

@HCTPS
Keräsimme jouluterveisiä ympäri Gatorade Centeriä ja tässä ne tulevat!🖤🤍

Hunajaista joulua, nähdään tapaninpäivänä😍

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Joukkueiden pelaamisessa on siis paljon samankaltaisuuksia ja ne tuntevat toisensa erinomaisesti. Tällä kaudella takana on tosin vasta yksi keskinäinen kohtaaminen, joka pelattiin niin ikään Turussa. Lokakuun puolivälissä väännetyssä kamppailussa voittajana maaliin selvisi pitkän kaavan kautta Jonne Tammelan iskemällä jatkoaikamaalilla kotijoukkue TPS maalein 1–0.

Pelaajatilanteista kumpikaan ei saa merkittävää etua. Nuorten Leijonien matkassa ovat TPS:n puolelta Liiga-joukkueen vahvuudessa vakituisesti olleista pelureista Jimi Suomi sekä Kalle Väisänen. Ilveksen puolelta alle 20-vuotiaiden kisoissa on 21 ottelua tällä kaudella pelannut ja niissä kymmenen pinnaa (7+3) takonut Jani Nyman.

Molemmissa päissä on kaiken lisäksi kansainvälisen tason maalivahdit, kun Tšekkiä jo kahdessa EHT-turnauksessa edustanut Marek Langhamer vartioi vieraiden rysää ja TPS:llä on puolestaan Leijonissa hiljattain käväissyt Lassi Lehtinen. Pelivalinnaksi otetaan “Yhteensä (sis. jatkoaika & rankkarit) – alle 5 maalia” -kohde. Jos ottelussa tulee tasan viisi osumaa, kohde mitätöityy. Avaa pelitili LuckyCasinolle tästä ja tsekkaa markkinoiden paras, ainutlaatuinen bonari!