F Liiga ke 15.03. klo 18:30

TPS - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyijyttääkö TPS kohti mestaruutta vai lyökö Heimo heti kapuloita rattaisiin? Tämä ottelupari ei ilotulitusta tarjoile, mutta huippu vetoidea löytyy!

F-liigan pudotuspelit polkaistaan käyntiin keskiviikkona ja katseet suunnataan Turun Kupittaalle, jossa runkosarjan kakkostilalle sijoittunut TPS lyö joka keväisen lyijytysvaihteensa päälle.

Palloseura sössi runkosarjan voittonsa päätöskierroksella Espoossa, eikä musta-valkoisten vire muutenkaan vuoden 2023 puolella ole ollut aivan alkukauden veroista. Kaikesta huolimatta turkulaiset ovat selkeä suosikki välieriin, vaikkakin hunajapurkin kansi onkin varsin yksinkertaisesti suljettavissa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Indians tahkosi loppurunkosarjassa pitkään ilmaan minkäänlaista panosta ja se lähtee haastamaan isompiaan tuoreilla jaloilla. Heimon keihäänkärki on erittäin kapea ja Christian Remeksen köykäiset hartijat ovat koetuksella. Heimon kannalta positiivista kuitenkin on, että maaleja ei tässä sarjassa tarvitse taikoa hatusta, sillä muutaman pompunkin avulla westendiläiset voivat tarrata jatkopaikkaan kiinni.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön TPS Salibandy (@tpssalibandy) jakama julkaisu


Varsinkin ottelusarjan avausotteluista on turha odottaa maalijuhlia. TPS on puolustussuuntaan sarjan paras ja Indiansin pallonhautominen tappaa kelloa kovalla prosentilla. Kotijoukkueen tehot lepäävät pitkälti kaksikon Kailiala-Hautaniemi harteilla ja vierailla tulosyksikkö on vielä tätäkin kapeampi. Alle 9,5 maalin veto on sarjan kärkeen selviö ja Betstron kärkikerroin kattaa riskin mallikkaasti.

Ensti talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.