ma 25.09. klo 18:30

TPS - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitsevan mestarin hikipanta alkaa kiristää – Kaatako Indians lisää kylmää vettä turkulaisten niskaan?

F-liigan maanantai-ilta tarjoilee uusintaa viime kevään puolivälieristä, kun hallitseva mestari TPS isännöi Kupittaalla Westend Indiansia. Palloseuran alkukausi on ollut synkkä, eikä revanssinälkäinen “Heimo” todellakaan ole helpoin vastus tähän kohtaan. Indians on ollut alkukaudesta pirteä ja Turun hämärtyvässä syysillassa sillä on vain ja ainoastaan voitettavaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja tienaa 150€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pelaajamenetykset vanhassa pääkaupingissa olivat mestaruuskevään jälkeen massiiviset ja avauskierroksilla musta-valkoisten peli on ollut kaukana valmiista. Viimeksi Tepsi taisteli näennäisesti tiukan ottelun Classicia vastaan mutta ilman Oskari Fäldenin jumalmoodia maalinsuulla, olisi lukemat olleet jumbotronilla selvemmät. Palloseura saa kasaan varsin uskottavan ykkösviisikon Jere Niemelän ja Waltteri Vesterisen johdolla mutta tähtipuolustaja Olli Laineen puuttuminen romauttaakin sitten korttitalon tämän takana lähes totaalisesti.


Indians on esiintynyt edukseen. Avausottelussa Heimo niisti ison päänahan Tampereelta ja viikonloppuna SPV oli puoli ottelua aivan köysissä. Kokoonpano pysyi viime kaudesta täysin kasassa ja Antti Vartiaisen kädenjälki penkin takana alkaa kantaa hedelmää. Mitään supertähti loistoa “Espoon kakkosseurasta” ei löydy, vaikkakin Christian Remes 50 paunan rajaa viime kaudella olikin kutittelemassa. Rosteri on ääritasainen ja oikeastaan ainoat isot kysymysmerkit löytyvät tolppien välistä.

Viime keväänä Indiansilla ei ollut mitään palaa TPS:an käsittelyssä, mutta nyt tasoero on kaventunut huimasti. Palloseura on tätä nykyä aivan eri joukkue kuin viime vuonna ja uusi pelitapa hakee vielä itseään. Indiansin peli on vielä näin alkukaudesta valovuoden kotijoukkuetta valmiimpaa, eikä tässä kokoonpanoja verratessakaan mitään isoa eroa TPS:an suuntaa voida laskea. Betsit pusketaan vieraiden kautta ja Bluechip:in markkinatoppi suoralle vierasryöstölle ruksitaan viikon alkajaisiksi kupongille.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.