Veikkausliiga ma 17.10. klo 18:30

TPS - Jaro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS on levänneempi ja keskittyneempi – entä sitten?

Ennen veikkausliigan karsintapelejä FC Lahtea vastaan selvitetään vielä, kumpi joukkue lahtelaisia lähtee liigasta kampeamaan: TPS vai Jaro. Jaro selvitti tiensä esikarsinnasta tähän otteluun, kun TPS on sillä aikaa saanut keskittyä treenaamiseen ja lepäämiseen. Tästä voi olla etua, tai sitten ei – yksittäinen ottelu voi olla monenlaiselle varianssille altis. Joka tapauksessa kyseessä on ottelu, joka varmasti sytyttää kaikki pelaajat ja kannattajat.

TPS varmisti sarjan kakkostilan, kun se kaatoi Kotkassa jo nousunsa varmistaneen KTP:n 0-1. Simo Roiha pukkasi tärkeän voittomaalin, ja sai samalla kymmenen maalia täyteen tällä kaudella. Marko Rajamäki on nyt ehtinyt touhuta joukkueen kanssa kolmisen viikkoa, ja sapluunan pitäisi olla jo selvillä. Tepsin loppukausi ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja se maksoi Jonatan Johanssonille työpaikan. Samalla liiganousu meni vaikeaksi – maanantainen ottelu on vasta ensimmäinen etappi tällä matkalla.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
PELIPÄIVÄ! Tänään ratkaistaan Veikkausliiga-karsintaan etenevä joukkue. Vain voittajan kausi jatkuu. Tuu mukaan katsomaan ja kannustamaan!

🎫 Liput portilta tunti ennen ottelun alkua tai ennakkoon Tiketistä: tiketti.fi/fc-tps-ff-jaro…

#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV

Jaro on ollut syksyn aivan loistavassa iskussa. Voittoja on alla seitsemän – viimeisen tappion Jeppiksen pojat kärsivät elokuun lopussa Kotkassa. Jimmy Warghin suojatit ovat pallollisena tällä hetkellä todella vahva joukkue, ja tämän myös isännät tiedostavat. Jaron pelaajatilanne ei ole aivan paras mahdollinen, vaikka joitain pelaajia saatetaan saada maanantaiksi mukaan. Jaro haki viime kuussa Turusta pisteet, joten kova vastus on odotettavissa nytkin. Esikarsintamatsi EIF:fiä vastaan oli kuuma

Brutaali matsi tuo arvaamattomuutta, eikä Tepsiä voi pitää lähellekään 50% suosikkina tässä. Jaron voittoa on yritettävä, sillä rasituksesta ja poissaoloista huolimatta se voi aiheuttaa Turussa järkytyksen. Joukkue on ollut koko syksyn vakuuttava, ja se ei näy kertoimissa tarpeeksi.