Ykkönen la 24.09. klo 14:00

TPS - Jaro

Sarjataulukko tarjoaa vaihtoehtoista totuutta – me tiedämme totuuden, ja käytämme sitä hyväksi!

Ykkösen loppuhuipentuma on käsillä, ja TPS pelaa lauantaina alkuiltapäivästä sangen tärkeän ottelun Jaroa vastaan. Jatkosarja avattiin tappiolla, ja nyt olisi aivan pakko voittaa, jos suoran nousun meinaa kauden lopuksi lunastaa. Jaro on ollut koko kauden kärkikaksikkoon nähden takamatkalla, mutta onko se tällä hetkellä esimerkiksi Tepsiä yhtään huonompi joukkue? Tekee mieli väittää, että ei ole.

JäPSiä vastaan TPS pääsi hyvin maalintekotonteille ja teki kolme maalia. Silti tuloksena oli tappio, ja Tepsin alakerta epäonnistui surkeasti. Kaksinkamppailuissa ja kakkospalloissa jäätiin aivan liian usein hopealle, ja tulos oli pettymys. Fyysistä Jaroa vastaan Jonatan Johansson saa kyllä kiristää joukkueensa ruuvia tuntuvasti. Pari viime kotipeliä ovat sujuneet sen sijaan Tepsiltä mainiosti. Jesper Karlsson ja Samba Benga ovat isänniltä pelikiellossa.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRĂ„TYKSELLĂ„

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TĂ„STĂ„

Jaron prässi ja aggressiivisuus olivat vieraissa ujolle KTP:lle liikaa, ja tuloksena oli ansaittu 4-2 voitto. Jaro on tällä hetkellä sarjan kuntopuntarin kärjessä, ja Jimmy Warghin suojatit ovat näyttäneet hyviltä jo pitemmän aikaa. Jatkopeleihin Jaro pääsee lähes pomminvarmasti, ja joukkue tulee varmasti kiusaamaan muita loppuun asti. Adam Vidjeskog kärsii vierailta pelikieltoa tässä matsissa.

TPS nauttii kotiedullaan suosikkiasemasta, mutta kovinkaan selkeä se ei ole – ei joukkue niin vakuuttava ole ollut. Pelieurot suunnataan Jarolle puolen maalin tasoituksella. Tämä tarkoittaa sitä, että jo tasapelillä veto on voitollinen. Huomenna Tepsin nousujuna saattaa hyvinkin saada ravistuksen. Topit tarjoaa taas kerran Mr Green!

Kertoimet ottelulleTPS - FF Jaro24.09.2022

10 euroa pelirahaa