Ykkönen la 30.07. klo 17:00

TPS - Jaro

Jaro yrittää vielä kammeta Tepsin kiinni!

Lauantain kärkiottelu Ykkösessä on sarjaa johtavan TPS:n ja sarjataulukossa kovaa nousua tehneen Jaron välinen kamppailu. TPS johtaa Jaroa yhdeksällä pisteellä, joten pietarsaarelaiset tarvitsisivat tästä ottelusta kolme pistettä, jotta Tepsin kiinni ottaminen ja sarjanoususta taistelu olisivat millään tavalla realistista. Välissä sarjataulukossa oleva KTP on pelannut ottelun vähemmän, ja on hyvässä iskussa.

Tuloksellisesti hyvässä iskussa on Tepsikin, mutta eivät joukkueen peliesitykset jaksa aina hurmata. Vierastasuri PEPOa vastaan oli pettymys, eivätkä kannattajien kommentit hengi mitenkään vahvaa luottamusta Jonatan Johanssonia kohtaan sarjan kärkipaikasta huolimatta. Puolustuksessa on ollut loukkaantumisten vuoksi vajausta, eikä sen tilanne vieläkään ole ihanteellinen. Tähän asti Tepsi on pelannut vieraissa tuloksekkaammin kuin kotona.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jaro kärsi suoneniskun, kun Guillermo Sotelo siirtyi Veikkausliigaan HIFK:n riveihin. Kapenevaan ryhmään on paikkaajia varmasti haussa, mutta toistaiseksi on ilmoitettu vasta Hongasta lainatusta Matias Kivikosta. Tällä hetkellä rinki voisi olla totuuden nimissä leveämpikin, kun loukkaantumisiakin on. Tulosta on kuitenkin tullut, ja viime tappiosta on jo pitemmän aikaa. Heikentyneenäkin Jaro tulee varmasti haastamaan Tepsin kovaa.

Vetopuolella tässä on kaksi ideaa – joko otetaan underia tai sitten Jaroa tasoituksella. Tällä kertaa päädytään viimeksi mainittuun, sillä Jaro on vaikuttanut kentällä paremmalta, ja tasapelin tai vierasvoiton todennäköisyys on hyvinkin yli 50 prosentin luokkaa. Tästä saadaan siis mukava veto Mr Greenille, jonne olisi nyt korkea aika avata se tilikin!

10 euroa pelirahaa