Liiga ke 11.01. klo 18:30

TPS - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tepsi on tällä hetkellä vähän lapanen – lisääkö Jukurit turkulaisten tuskaa?

Edit. 11.01. 15:45
TPS hyllytti viisi luottopelaajaa Jukurit-pelistä, joten vihjeen veto parani entisestään. TPS:n kokoonpanosta puuttuvat Jonne Tammela, Lassi Lehtinen, Aleksi Anttalainen, Ruben Rafkin ja Topias Haapanen. Syynä on ilmeisesti kostea illanvietto. Jukureita lapulle. Päivitimme kolmen tähden vihjeen viiden tähden vihjeeksi.

Liigan keskikastissa on aika tiukkaa tällä hetkellä, ja jokainen voitto tai tappio tietää muutoksia sarjasijoituksessa. Viiden ottelun tappioputkeen ajautunut TPS alkaa pian katselemaan olkapäittensä yli, sillä Jukurit ottaisi voitolla askeleen jo aivan turkulaisten kantapäille. Pelissä on siis panosta enemmän kuin äkkiarvaamalla voisi kuvitellakaan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Viidestä tappiosta huolimatta pisteitä on tullut, sillä kolme kertaa on onnistuttu niistämään piste jatkoajalla. Silti Jussi Ahokkaan suojattien otteista puuttuu tärkeitä elementtejä. Oulun tappiossa ne korvattiin väärillä konsteilla, sillä Pavol Skalický sekä Niklas Arell lensivät suoraan ulos taklauksistaan. Tepsi laittoi viime viikolla Anthony Rechin pitkin tietä – tosin pelaavassa kokoonpanossa ei mies enää viime aikoina sen ihmeemmin ollut.

Liiga

@smliiga
🚨 Arttu Hyryn hirmukuti puhuu ja @OulunKarpatFi vie Raksilan someklassikosta jatkoaikavoiton! 💥

đź“ş: @CMoreSportFi

#Liiga

Jukurit törmäsi Lahdessa Pelicans-vahti Patrik Bartosakiin, joka antautui hyvistä paikoista lukuun ottamatta ottelussa vain kerran. Tätä ennen Sportista kairattiin kotivoitto nimenomaan tehokkaamman viimeistelyn ansiosta. Jukurit teki mielenkiintoisen hankinnan, kun MM-kisoissakin kunnostautunut Liam Kirk saapui ilostuttamaan mikkeliläisyleisöä. Britin otteet ovat tähän asti olleet vähintäänkin lupaavia.

TPS on luonnollisesti kotonaan suosikki, mutta ihan lähellekään 50 pinnaa ei suorasta voitosta voida antaa. Jukurit saakin vihjeen tasoitusvedolle aina reilulta Mr Greeniltä – riittää, jos peli on kuudenkymmenen minuutin jälkeen edes tasan. Marginaalit saattavat olla tässä pelissä yllättävän pienet!