ke 22.11. klo 18:30

TPS - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Esitykset heittelevät – mutta viimeisin näyttö ratkaisee vedot!

Keskinkertaisilla liigajoukkueilla on näinä aikoina lukuisia haasteita. Painetta tulee vähän joka suunnasta koko Liigalle, ja lisäksi lässähtäneen tuotteen aiheuttamat taloushuolet painavat päälle. TPS on ollut riippuvainen mesenaateistaan, jotka tuskin ikuisesti jatkavat rahan hassaamista seuraan. Jukurit on huutanut tuskaansa alueen urheiluihmisille, että kävisivät peleissä ja ostaisivat fanikamaa. Lajin sisäpiiristä kuiskitaan, että Liigan päivät nykyisen kaltaisena kultapossukerhona alkavat olla ohi – mene ja tiedä?

Viime viikon tähtihetki Tepsillä oli murskavoitto onnettomasta SaiPasta – mutta toki myös suora vierasvoitto Ässistä oli hyvä suoritus. Sporttia vastaan pelattu heikkotasoinen ottelu ei todellakaan vakuuttanut, ja kyllä jonkunlaisesta alisuorittamisesta voisi puhua. Sen verran puolivillaista on ajoittain touhu kentällä ollut, että Tommi Miettisellä ovat hyvät neuvot kalliit. Jatkopeleihin olisi pakosti päästävä. Toisaalta kausi on vielä nuori, ja avaimet edelleen tiukasti omissa käsissä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 @HCTPS-ylivoima iskee! Viljami Marjala tarjoilee kauniisti, Linus Fröberg viimeistelee. 🔥

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #HCTPS

Olli Jokinen on suoriutunut tällä kaudella Jukurien peräsimessä hyväksyttävästi. Illan vieraat ovat Tepsiä pisteen edellä, vaikka ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän. Alla on kotitappio Lukolle, ja jos tämä on se taso millä kansaa kutsutaan Kalevankankaan lehtereille, niin hiljaista on. Jukurit oli haluton ja hölmöili pisteet kaverille. Alla ollutta kolmen voiton putkea oli kaikki eväät venyttää edelleen, mutta tällä erää ei maistunut.

TPS:llä esitykset ovat aaltoilleet, mutta alla on hyvä esitys. Jukurit joutuu parantamaan Lukko-pelistä paljon. Tähän matsiin kelpaa kotivoitto saatavilla kertoimilla oikein mukavasti.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa TPS kertoimella 2,30.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.