Liiga ke 11.10. klo 18:30

TPS - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erikoistilanteissa etu TPS:llä – luotsaako Miettinen TPS:n voittoon entistä seuraansa vastaan?

Liigan pariin palataan jälleen keskiviikkona, kun KalPa matkustaa TPS:n vieraaksi. Tommi Miettinen on lyhyessä ajassa tehnyt kelvollista jälkeä TPS:n peräsimessä ja entisen seuran metkut luulisi olevan tiedossa. Viikon ensimmäiseen matsiin maalivahtiosastolla tuskin kierrätystä nähdään, joten todennäköisesti Filip Lindberg ja Juha Jatkola nähdään maaleilla. Toistaiseksi Jatkolan otteet on jättänyt enemmän parantamisen varaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Hurjan alun jälkeen TPS:n kurssi on lähtenyt odotetusti hieman laskusuuntaan. Kyse ei ole niinkään siitä että pelillinen taso olisi ollut jotenkin erityisen heikko, mutta alkuun TPS onnistui kerta toisensa jälkeen kääntämään yhden maalin ottelut itselleen. Kotiyleisön edessä toistaiseksi ainoa tappio nähtiin heikosti esiintynyttä HPK:ta vastaan, mutta kyseisessä ottelussa TPS:llä oli omassa päädyssä maaliodottamiin nähden myös huonoa tuuria mukana.

HC TPS

@HCTPS
Kaiku HR Postgame || Vili Munkki

Lukko 🆚 TPS || 3–0

📲 hc.tps.fi/fi-fi/article/…

#HCTPS #Turku #Liiga #KaikuHRPostgame

KalPa on viime aikoina saanut pelata varsin rauhallisella tahdilla, sillä keskiviikon ottelu on sille vasta lokakuun toinen. Parin tappion jälkeen vieraat palasi viime viikolla voittokantaan kaatamalla Sportin varsinaisen peliajan jälkeen lukemin 4-3. KalPan kohdalla erikoistilannepelaaminen vaatii selvästi parannusta, sillä toistaiseksi vieraat jää yli- ja alivoiman osalta sarjan heikommalle puoliskolle. TPS:n ylivoima puolestaan on keskitasoa ja alivoima 3. paras, joten etu on selvästi kotijoukkueen puolella.

💬 ”Olen ollut ihan tyytyväinen omaan pelaamiseeni, toki parannettavaakin vielä on.”
-Sami Tavernier

🍯 Huomenna isketään Turussa TPS:n hunajapurkille!

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Kertoimet on asetettu yllättävänkin tasaisiksi siitä huolimatta että TPS pääsee operoimaan kotiyleisön edessä ja näin ollen vedot isketään maltillisella panoksella isäntien suoralle voitolle(1×2). Äläkä unohda ottaa Betsamigoa haltuun mikäli tili vielä puuttuu – alta näet ohjeet!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.