Liiga ke 15.02. klo 18:30

TPS - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea ruletti pysähtyi! Kärpät löysi itselleen loistavan maalivahdin, mutta mitä tekee TPS?

TPS:n meno on viime aikoina ollut todella karikkoista. Käytännössä aina voittoon on vaadittu sensaatiomainen ottelu maalivahdilta, mutta aina edes se ei ole riittänyt. Kärpät puolestaan on hävinnyt kahdeksan ottelun otannalla ainoastaan kahdesti. Vaikka vieraista ei ole oululaisille parissa edellisessä väännössä pisteitä irronnut, on joukkue parantanut selvästi useammalla osa-alueella. Ottelun lisäksi keskiviikko on tietysti siitä mielenkiintoinen päivä, että Liigan siirtoraja sulkeutuu.

Ainakin TPS:llä on yhä verkot vesillä – tiettävästi etsinnässä on ainakin yksi puolustaja ja hyökkääjä. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on todennut joukkueen seuraavan markkinoita, joten ei kai pitäisi yllättyä, jos oululaisseura vielä keskiviikolle jonkinlaisen siirron jysäyttää. Toistaiseksi eniten keskustelua Kärppien osalta on herättänyt mittava maalivahtiruletti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

SaiPassa koko Liiga-uransa toistaiseksi pelannut Niclas Westerholm saapui kuin saapuikin loppukaudeksi Kärppiin. Tästä oli huhuja ilmoilla jo tammikuun puolivälin paikkeilla, mutta silloin Ouluun saapuikin Karolus Kaarlehto, joka on nyttemmin lähetetty lainasopimuksella Timrå IK:n paitaan SHL:ään. SaiPaan Kärpät puolestaan marssitti niin ikään lainalle maalivahtilupauksensa Niklas Kokon, joka ei ole Oulussa päässyt tällä kaudella pelaamaan. Joel Blomqvist on loukkaantuneena, joten Lauri Marjamäen maalivahtikaksikon muodostavat tällä hetkellä Westerholm ja Leevi Meriläinen.

Maalivahtihippasten lisäksi Kärpät on hankkinut Tuukka Tieksolan loppukauden lainalle Carolina Hurricanesin organisaatiosta, johon hyökkääjä Oulusta edelliskauden päätteeksi siirtyi. Loukkaantuneina yläkerrasta ovat edelleen Kasper Björkqvist sekä Petter Emanuelsson, mutta molemmat kuntoutuvat tiettävästi lähiviikkoina.

TPS:n suunnalla on ollut toistaiseksi todella hiljaista esimerkiksi oululaisiin verrattuna, vaikka viimeaikaisten peliesitysten pohjalta tilanteen pitäisi olla täysin päinvastoin. TPS on voittanut kuuden matsin otannalla vaivaiset kaksi ottelua – viime perjantaina se oli lähellä kontata jopa hansat tiskiin lyönyttä SaiPaa vastaan, vaikka onnistui lopulta kairaamaan jatkoaikavoiton. Lassi Lehtisen merkitys TPS:lle on järkyttävä. Käytännössä joukkue ei kykene taistelemaan voitosta yhdessäkään ottelussa ilman maalivahtinsa huippusuoritusta.

Selvästi tehokkaammin paikoistaan viime aikoina viimeistellyt Kärpät on Turun illassa erittäin vahvoilla. Kelkkaa ei ole mitään syytä kääntää eli viime aikoina erinomaisesti tuottanutta Kärppien kautta pelaamista jatketaan myös keskiviikon kupongilla (1X2 – Kärpät).

Betsaa Kärpille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.