Liiga su 20.03. klo 16:00

TPS - Kärpät

Korkeiden panosten someklassikossa ei maaleilla mässäillä! Kärpillä on pelaajiston osalta pari kysymysmerkkiä

Kärpät on ollut huililla perjantain jälkeen, jolloin joukkue nappasi todella arvokkaan jatkoaikavoiton Tapparan vieraana. TPS on niin ikään kohentanut asemiaan runkosarjakauden lopun häämöttäessä enää parin-kolmen matsin päässä. TPS:n hyvät otteet ovat nostaneet joukkueen jo neljänneksi ohi HIFK:n sekä HPK:n. Tässä ottelussa on hurja tuloksellinen panos jälleen kerran ja se kannattaa huomioida erityisesti pelivalinnassa.

Atte Ohtamaa ja Topi Niemelä palasivat parahiksi sairaslomiltaan Kärppien puolustukseen kauden tärkeimpiä pistietä metsästämään. Pelituntumaa alkaa hiljalleen löytyä. Oululaisten kärkikentällisen laituri Julius Junttila puolestaan oli edelliskamppailussa sairastumisen vuoksi sivussa. Aika näyttää, onko kyseessä pahakin tärsky. Toisaalta myös Saku Mäenalanen oli ainakin Tapparaa vastaan poissa. Vaihtoaitiosta puuttuu pelaajien lisäksi koronan saanut päävalmentaja Lauri Marjamäki.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Huippuvireinen TPS on napsinut viiden ottelun otannalla neljä voittoa, joista peräti kolme on tullut peräkkäin. Erinomainen on myös isännän kokoonpanotilanne, joten Jussi Ahokas pääsee tutuilla kavereilla haastamaan vieraita. Kärpätkin on nostanut osakkeitaan ja ottelussa on huimat panokset – molemmat joukkueet hamuavat edelleen vähintäänkin suoraa pudotuspelipaikkaa, isäntä jopa kotietua. Kärpillä on yhä ohut mahdollisuus kuuden joukkoon, mutta se edellyttäisi ehdottomasti kolmen pisteen voittoa.

Jatketaan valitulla tiellä ja haetaan kupongille underia pois kuleksimasta. Ihmeenkin hyvinä ovat näiden kohteiden kertoimet edelleen säilyneet, vaikka on selviö, että pelaaminen tiivistyy – joka kausi sama laulu. Nämä joukkueet ovat onnistuneet ehkä eniten lisäämään laatuaan ja organisoimaan viisikkopelaamistaan aiempaa paremmin. Kohdevalintana toimii, että osumia syntyy varsinaisella peliajalla korkeintaan neljä (alle 4,5).

10 euroa pelirahaa