to 11.01. klo 18:30

TPS - KooKoo

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea pelaajakato! Selviytyykö TPS torstai-illan mankelista nakkikattilassa?

TPS on saanut KooKoon tavoilla huilia viime lauantain jälkeen, mikä on tehnyt joukkueelle varmasti hyvää. Vierailija sai hiljattain tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoonsa, mutta kotijoukkueen pelaajatilanne on yhä hankala. Toki turkulaisille on tarjolla tulevan ottelun alla myös hieman positiivisia uutisia, kun Nuoret Leijonat pelaavat ensimmäistä kertaa alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen jälkeen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Erityisesti maalivahti Noa Valin paluu joukkueen mukaan on tällä hetkellä mieluinen uutinen TPS:n leirissä. Filip Lindberg ei ole liiemmin vakuuttanut ja tällä hetkellä hän on myös loukkaantuneena. Torstaina turkulaisten veräjällä nähdään kuitenkin kuusi kamppailua tällä kaudella pelannut Eetu Anttila ja Vali saa tyytyä vaihtovahdin hommiin. Nuorista Leijonista niin ikään vapautunut Emil Hemming hyppää puolestaan tutulle paikalleen Juhani Jasun johtamaan kentälliseen.

HC TPS

@HCTPS
Kaiku HR Postgame || Kari Kalto

Sport - TPS || 4–5

hc.tps.fi/otteluraportti…

#HCTPS #Turku #Liiga #KaikuHRPostgame

Sivussa Tommi Miettisen miehistöstä ovat Lindbergin lisäksi Aarne Talvitie, Aarne Intonen, Petrus Palmu, Topias Haapanen sekä Sisu-Petteri Lehtonen. Kun katsotaan vieraiden mahdollisuuksia puhtaasti pelaajatilanteen puolesta, ovat ne parantuneet merkittävästi hiljattain. Sekä Linus Andersson että Ville Leskinen ovat vuodenvaihteen jälkeen palanneet kehiin. KooKoon maalia vartioi tuttuun tapaan Nick Malik.

Molempien joukkueiden otteluissa on viime aikoina mässäilty maaleilla. Esimerkiksi Pelicans mätti lauantaina KooKoon verkkoon peräti kuusi maalia ja TPS puolestaan haki 5–4-voiton Sportin vieraana. Maalintekokilpailu ei yllättäisi, kun KooKoo on kehissä – joukkue yrittää pelata rohkeaa kiekkoa, mutta alakerta haavoittuu tällä hetkellä sen seurauksena aivan liikaa. Tasapaino ei ole kuulunut viime aikoina sen paremmin Miettisen ryhmän vahvuuksiin ja loukkaantumistilanne verottaa, mutta joukkue taistelee.

Betseissä vielä runsasmaalisuutta enemmän houkuttelee tasapeli. Molemmat ryhmät varmasti yrittävät tiivistää keskustaa ja parantaa pelaamistaan oman maalinsa edustalla. TPS:n karmea pelaajakato tasoittaa puntteja ja tällä hetkellä on vaikeaa sanoa, kumpi joukkueista on pelillisesti edellä. Risti tuoksuu vahvasti Uhmapelaajien nenään ja sitä tuikataan lapulle (1X2 – Tasapeli).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella tasapeliä kertoimella 3,99.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.