to 25.11. klo 18:30

TPS - KooKoo

Raaka peli! KooKoo saa palautua alle vuorokauden, kun se haastaa yli neljä päivää levänneen TPS:n

TPS saa torstaina päivän ainoassa Liiga-kamppailussa vieraita Kouvolasta, kun kovassa vireessä läpi kauden ensimmäisen kolmanneksen ollut KooKoo haastaa sen ohitse sarjakärkeen pyrkivän isännän. Isäntä pääsee otteluun erinomaisesti levänneenä, mikä saattaa tuottaa haasteita edellisenä iltana pelanneille kouvolalaisille. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa syyskuun lopussa KooKoo nappasi niukan voiton turkulaisista, joten isännällä on torstaina revanssin paikka.

Kotijoukkue TPS on saanut levätä viime lauantaista saakka, jolloin se haki upealla esityksellä 1–2-vierasvoiton Tapparaa vastaan. Turkulaisjoukkueen puolustuspelaaminen on todella korkealla tasaolla niin erikoistilanteissa kuin tasaviisikoinkin pelattaessa. Joukkue sijoittuu molemmissa erikoistilanteissa Liigan kärkikuusikkoon, mikä on erinomainen suoritus. Osumatehokkuudellaan 21,88% joukkue on koko sarjan toiseksi kovin ylivoimalla.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

KooKoo on tehnyt tulosta pääasiassa tasakentällisin, mikä ei todellakaan ole helppo tehtävä TPS:ää vastaan. Vielä vaikeampaa siitä tekee se, että vierailija pelasi keskiviikkona kovassa taistelussa Rinkelinmäellä HPK:n vieraana ja kärsi mieltä alentavasti 4–2-tappion kolmannessa erässä tulleen takaiskumaalin kautta. KooKoo ei onnistunut ylivoimalla kertaakaan, kuten sopikin odottaa, mutta sen sijaan Kerho yllätti ja osui erikoistilanteessa ensimmäistä kertaa aikoihin.

Erikoistilannepelaaminen saattaa hyvinkin olla ratkaisevassa roolissa myös torstain kärkikamppailussa Turussa. Ainoastaan isäntien yli- ja alivoimapelaaminen kestää vertailun kärkijoukkueiden kanssa, joten siltä pohjalta vaakakuppi kääntyy vahvasti TPS:n suuntaan. Kun mukaan lisätään fakta, että KooKoo saa palautumisaikaa alle 24 tuntia, on peli selvä. Uhmapelaajien valinta torstaille on yli neljä päivää levänneen isännän voitto maksimipanostuksella.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %