Ykkönen pe 30.09. klo 18:30

TPS - KPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraat surffaavat kuin kausi olisi ohi – kiukustunut nousun tavoittelija jyrää KPV:n!

TPS on ikävässä paikassa, sillä viime kierroksella suora nousu karkasi sen omista käsistä. Konkreettisesti tämän tunsi nahoissaan Jonatan Johansson, joka laitettiin alkuviikosta kilometritehtaalle kulkematta lähtöruudun kautta. Pikavauhtia tilalle otettiin TPS-legenda Marko Rajamäki. KPV saapuu Turkuun rääppiäistunnelmissa: kauden päätavoite on jo saavutettu, ja loppukausi pelaillaan mukavissa merkeissä.

Toisessa peräkkäisessä tappio-ottelussaan TPS oli passiivinen ja tehoton. Ottelun voittomaali Jarolle tuli erikoistilanteesta, jonka jatkoksi kaksinkamppailu hävittiin tylysti. Rajamäellä ei ole ollut montaa päivää aikaa tehdä varsinaisia ihmeitä Tepsin pelisysteemille, vaikka mies itse puhui haastattelussa ”korjausliikkeistä”. Mutta totta on, että jo pitempään Johanssonin TPS ei pystynyt ulosmittaamaan itsestään kaikkea.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Vartti ja Forteen

@VarttiF
Uusi jakso!

Tintti sai lähteä ja #FCTPS nimitti loppukauden valmentajakseen seuralegenda Marko Rajamäen. Valmentajavaihdoksesta juontajakaksikon kanssa keskustelemassa @PauliKataja ja @KyostiLahde #Ykkönen

đź“»: linktr.ee/varttijaforteen

📸:@Tiina_P

KPV oli Kotkassa jo melkoisissa lomatunnelmissa, eikä samanlaisilla otteilla ole mitään palaa kiukustunutta TPS:ää vastaan. Katseet ovat jo ensi kaudessa: kenellä on valmis sopimus, ja kenellä optio kaudesta 2023? Loppukauden KPV:n tavoitteettomuus tekee hallaa, eikä joukkueen puolesta tee missään mielessä lyödä vetoa. Nähtäväksi jää, kiinnostaako Turussa kiusantekijän rooli Kokkolan poikia.

TPS kelpaa tähän tasoituksella. Mr Green antaa silmiinpistävän hyvän kertoimen vähintään kahden maalin voitosta. Melkein kahden kertoimella on välitön pudotusvaara, joten ole nopea!