Ykkönen ma 04.07. klo 18:30

TPS - KTP

Ykkösen kärkimatsi on tiukka ja vähämaalinen!

TPS ja KTP eivät malta pitkään huilia, vaan maanantaina pelataan Ykkösen kärkimatsi. Sarjan kärkipaikan suhteen ottelu on todella tärkeä, sillä kotkalaisilla ei ole todellakaan varaa antaa täysiä pisteitä Tepsille. Joukkueet olivat Ykköseen todella vahvoja jo etukäteen katsottuna, eikä niiden löytyminen kärkikaksikosta ole kovinkaan iso yllätys. Kummallakin on ainoastaan yksi tappio tilillä, eikä toiseen olisi tähän saumaan varaa.

Tepsi ei p√§√§ssyt perjantaina J√§rvenp√§√§ss√§ helpolla, mutta vei lopulta pisteet Simo Roihan rankkarimaalilla. Turkulaisten puolustus on ollut t√§ll√§ kaudella todellista betonia ‚Äď maaleja ei todellakaan mene helpolla omiin. Kahdeksassa peliss√§ turkulaiset ovat pystyneet t√§ll√§ kaudella nollapeliin. Joukkueet kohtasivat Myllykoskella huhtikuun lopussa, ja silloin olosuhteet olivat sangen talviset, eik√§ maaleja n√§hty.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jussi Leppälahden touhut ovat tulleet joukkueelle tutuksi, ja KTP kipuaa sarjataulukossa nousupaikkoja kohti. Tehot ovat olleet siinä määrin pinnassa, että viimeisessä neljässä matsissa KTP on tehnyt peräti 14 maalia. Tässä ottelussa tärkeintä on kuitenkin välttää tappio, sillä voitolla Tepsi menisi sarjataulukossa jo vaarallisen kauas.

Ottelu on todella tärkeä, ja siitä on odotettavissa todella tiukka. TPS on suosikki, mutta kotikertoimet eivät kestä peliä. Paras skenaario on underissa, joka on melko todennäköinen skenaario tärkeässä ottelussa. Suurta juhlaa tämä matsi ei betsimielessä ole, mutta vähämaalisuus on sen paras peli-idea.

10 euroa pelirahaa