Liiga la 14.10. klo 17:00

TPS - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalihanat kiinni – Turussa saadaan valmistautua vähämaaliseen iltaan!

Liigassa karkelot jatkuu heti lauantaina ja kärkikuusikosta löytyvät TPS ja Lukko ottavat yhteen Turussa. Molemmat joukkueet pelasi perjantaina, joten lepoetua ei ole kummallekaan tarjolla. Maalivahtiosastolla sen sijaan on todennäköisesti kierrätystä luvassa. TPS tulee todennäköisesti jatkamaan Filip Lindbergillä, joka tuli perjantaina kesken ottelun Eetu Anttilan tilalle, mutta Lukko todennäköisesti vaihtaa loistavia esityksiä tarjonneen Samuel Harveyn tolppien väliin Daniel Lebedeffin pelattua JYPiä vastaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TPS koki perjantaina neljännen tappion kuuteen otteluun, kun KooKoo vei lopulta matsin lukemin 4-2. TPS:llä oli omat saumansa, mutta kolmannen erän synkkä hetki ja hieman myöhemmin epäonnistunut rangaistuslaukaus vei haaveet pisteistä. Suuremmassa kuvassa alkukausi on ollut kuitenkin hyvä ja iso kiitos siitä kuuluu vahvalle pelaamiselle kotikaukalossa. Kuudesta kotiottelusta TPS on hävinnyt vain yhden, mutta kolme pistettä on karannut tasapelien vuoksi.

HC TPS

@HCTPS
Eetu Anttila 🔄 Filip Lindberg

✖️Eetu Anttila joutuu jättämään kentän saamansa kolhun takia ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla.

➡️ Filip Lindberg luistelee tolppien väliin.

#HCTPS #Turku #Liiga

Lukolta on nähty erittäin pirteää tekemistä hieman haastavan alun jälkeen ja perjantain kierroksen jälkeen vieraat löytyy sarjasta neljänneltä sijalta. JYPiä vastaan tuli lopulta tappio, mutta pääsääntöisesti Lukko on ollut maalitilanteiden valossa vahva ja onnistunut hallitsemaan otteluita. Hyökkäyspäässä olisi kuitenkin kenties vielä enemmän otettavissa irti ja esimerkiksi ylivoimapelin tehokkuus jää TPS:n tavoin sarjan heikoimpaan kolmannekseen.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Lopputulos tänään.

Viralliset jälkipelit Hellassa

#Lukko #Liiga

Joukkueet kohtasivat viikko takaperin ja tuolloin Lukko vei matsin kotonaan lukemin 3-0. Tälläkään kerralla tuskin maalijuhlista päästään nauttimaan ja peli-idean osalta katseet isketään alle 4,5 maalille varsinaisella peliajalla. Underia ajatellen maalivahtitilanne tulee olemaan loistava mikäli Harvey sekä Lindberg nähdään maaleilla ja lisäksi erikoistilanteet puoltaa vähämaalisuutta molempien joukkueiden pelatessa hyvää alivoimaa, mutta ylivoima puolestaan on jättänyt parantamisen varaa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “TPS-Lukko alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.