Liiga la 16.03. klo 17:00

TPS - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ensimmäinen sarja katkolla – riittääkö TPS:n sinnikkyys, vai kääntääkö Lukko jälleen pienet marginaalit edukseen?

Liigan parissa ei paljoa huilailla, sillä pudotuspelien ensimmäinen sarja on katkolla jo heti lauantaina, kun toisen parin osalta kamppeet siirretään Turkuun, jossa TPS pyrkii venyttämään sarjan kolmanteen otteluun. Lukko nappasi perjantaina ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan, mutta sarja ei missään nimessä ole vielä ohi, sillä TPS tarjosi tasaväkisen esityksen jo toistamiseen lyhyen ajan sisään ja kotietu luonnollisesti tasoittaa tilannetta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

PELAA TĂ„STĂ„

Ensimmäiseen otteluun saatiin intensiivinen startti ja myös maaleja nähtiin heti alkuun, kun avauserän jälkeen lukemat taululla oli 2-1 Lukon eduksi. Kumpikaan valmentajista tuskin täysin tyytyväinen on puolustuspään työskentelyyn, sillä laadukkaita paikkoja nähtiin molempien maalien edustalla. Toisen erän ainoasta maalista vastasi TPS, joka sai vihdoin kolmannella ylivoimallaan kiekon reppuun. Kolmas erä oli Lukon hallintaa johtuen myös siitä, että se pääsi kolmesti testaamaan ylivoimaa. Lopulta ratkaisu nähtiin jatkoajalla Antoine Morandin illan toisella osumalla.

Liiga

@smliiga
🚨 "Moraaaaaand!" 💥

Antoine Morand ratkaisee illan toisellaan ensimmäisen kiinnityksen @TeamRaumanLukko:lle. 🔥

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Lukko

Vaikka jatkoerä ei lopulta pitkälle venynyt, jää joukkueilla lepoaika varsin vähiin tulevaa matsia ajatellen. Kokoonpanoihin voi olla pieniä viilauksia luvassa, sillä Lukon Brayden Burke jätti ottelun loukkaantumisen vuoksi kesken. TPS:n puolelta Aidan Dudas lensi suihkuun ensimmäisessä erässä huidottuaan Lukon maalivahtia, mutta tilanne ei edennyt kurinpidon käsittelyyn. Maalivahtiosastolla nähtiin kelvolliset esitykset, joten todennäköisesti Filip Lindberg sekä Christopher Gibson jatkavat maaleilla.

Vetojen osalta annetaan uusi yritys vähämaalisuudelle ja lapulle napataan tällä kerralla alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Perjantaina ottelun edetessä aivan huippusektorin paikkoja saatiin karsittua pois ja vaikka lataus saadaan varmasti kuntoon, voi edellisen illan vääntö saada ottelun tempoa hieman alaspäin.

Lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

Nitrocasino tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.