Liiga la 28.01. klo 17:00

TPS - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippukamppailussa maalit vähissä! Lukolla on vaikea jakso käynnissä ja nyt pitäisi TPS:n rautainen alakerta murtaa – joutuuko sarjakärki pettymään jälleen?

Lauantaina Liigassa on tarjolla parikin mielenkiintoista kamppailua ja yksi kovimmista käydään Turussa, jossa TPS saa vieraakseen Lukon. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset on ollut erittäin tasaisia ja ennen kaikkea vähämaalisia. Vaikka viimeisimmästä on aikaa kulunut paljon, on odotukset samanlaiset. Pientä lepoetua on TPS:lle tarjolla, sillä Lukko pelasi perjantaina.

TPS:n matseissa on viime aikoina jälleen nyhjätty oikein kunnolla maalinteon osalta. Viimeisten seitsemän ottelun aikana korkeimmillaan on päästy vain neljään maaliin, mikä kertoo osittain tehottomuudesta, mutta myös TPS:n rautaisesta alakerrasta. Se toki tuskin ketään yllättää, sillä onhan vähämaalisuus ollut TPS:n osalta teemana läpi kauden. Hyökkäyspelaaminen ei mitään jatkuvaa juhlaa ole ja siitä kertoo myös se, että Arttu Ilomäki on ainoa yli 20 pisteen rajan rikkonut pelaaja.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

HC TPS

@HCTPS
Viikko etenee ja Seura nousi voitolla sarjaneloseksi. Ja lauantai-ilta…odottaa!

Rauman Lukko kylään ja kiekko jäähän viideltä! Tulee eeppinen ilta🖤🤍

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Lukko ei viime aikoina ole ollut parhaassa iskussa ja ennen perjantain HPK-ottelua sillä oli kaksi tasaista tappiota alla Ässiä ja Kärppiä vastaan. Sama meno jatkui perjantaina, sillä vaikka Lukko hallitsi ottelua ja nousi kolmannessa erässä tasoihin, vei HPK lopulta voiton voittolaukauksilla. Tätä menoa kärkipaikan pitäminen tulee olemaan hankalaa ja pistekeskiarvolla mitattuna Tappara on jo mennyt ohi. Lukon onneksi siltä kuitenkin löytyy yksi sarjan parhaista maalivahdeista, joka pitää huolen, että heikkonakin iltoina Lukko on taistelemassa pisteistä.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Yleensä noista paikoista aina joku laittaa" –Anrei Hakulinen

Lukko–HPK-otteluraportissa illan matsi tiivistettynä, Hakulisen jälkihaastis, maalikooste & lehdistötilaisuus 👇
raumanlukko.fi/otteluraportit…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Vetojen osalta lähdetään vähämaalisella linjalla ja lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Lukon kohdalla hieman epävarmuutta tuo se, että Artjom Zagidulin pelasi perjantaina HPK:ta vastaan. Hän on kantanut valtavaa vastuuta tällä kaudella, mutta pieni mahdollisuus on jätettävä sille, että Samuel Jukuri saisi torjuntavastuun. Vastapuolella Lassi Lehtinen on ollut myös niin ikään sarjan parhaimmistoa, eli helppoja maaleja ei ole tarjolla.