la 20.01. klo 16:00

TPS - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nöyryytetäänkö TPS:ää taas? Lukon paketti on kasassa selvästi paremmin!

TPS kärsii edelleen pahoista poissaoloista ja parissa edellisessä kamppailussaan se on saanut rumat selkäsaunat. Lukko on puolestaan ollut viime aikoina kovassa kuormituksessa pelattuaan CHL:n välierät Liiga-ottelujen lisäksi. Tämä ehkä hieman näkyi torstaina, kun raumalaiset saivat kotikamppailussaan melkoisen löylytyksen Jukureita vastaan. Isossa kuvassa Lukon pelaaminen on kuitenkin hiljattain vakuuttanut.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lukko on pystynyt alkuvuodesta raapimaan kovia voittoja, kun esimerkiksi Kärpät, Ilves ja Tappara ovat kaatuneet Tomi Lämsän miehistön käsittelyssä. Lisäksi joukkue antoi lähes viisinkertaisella pelaajabudjetilla raumalaisiin verrattuna operoivalle Genève-Servetten tähtisikermälle erinomaisen vastuksen CHL:n välierissä. Ottelupari tarjosi superlaadukasta lätkää, jollaista ei Suomessa olla nähty vuosikausiin.

TPS:ään verrattuna Lukon tilanne on tällä hetkellä parempi, pelaaminen valmiimpaa ja pelaajisto ainakin suurin piirtein terveenä. Isänniltä keskiviikon 7–2-tappiossa Pelicansia vastaan puuttuivat loukkaantuneet hyökkääjät Aarne Intonen, Petrus Palmu, Topias Haapanen sekä Jere Jokinen. Puolustuspäästä sivussa on ainakin Sisu-Petteri Lehtonen, jonka lisäksi myös ykkösmaalivahti Filip Lindberg on telakalla. On toki mahdollista, että loukkaantumistilanteessa tapahtuu liikennettä suuntaan tai toiseen lauantaille tultaessa. Oli miten oli, TPS on yhä kaukana 100-prosenttisesta kunnosta.

Lukon osalta kaikki merkittävät pelaajat lienevät kunnossa. Puolustaja Niclas Almari oli sivussa Jukureita vastaan keskiviikkona, mutta kyseessä oli todennäköisesti jokin varotoimi tai huilivuoro rankkojen CHL-taistelujen jälkeen. Joka tapauksessa pelaajarintamaa tarkasteltaessa raumalaisten tilanne on huomattavasti isäntiä vahvempi.

Tasapainoinen ja kokonaisvaltainen sekä vahvasti kiekon kanssa pelaava Lukko on todennäköisesti myrkkyä ailahtelevalle ja repaleiselle kotijoukkueelle. Lämsän rytmiryhmää yksi ohipeli tuskin hidastaa ja joukkue kaivaa todennäköisesti kulmahammasta esille Turun vierailulla. Näistä lähtökohdista maistuvin pelivalinta on lopullinen vierasvoitto.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Lopullinen voittaja – Lukko kertoimella 1,92.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.