Liiga pe 11.03. klo 18:30

TPS - Pelicans

Jatkuuko Pelicansin hurmos Turussa?

Liigan perjantaikierroksella riittää jännittäviä otteluita. Yksi jännittävimmistä matseista on TPS:n ja Pelicansin kohtaaminen. Voitolla TPS käytännössä varmistaisi pudotuspelipaikkansa, mutta Pelicansille voitto olisi aivan kriittinen. Lahtelaiset pelaavat pudotuspelejä nyt, kun taas turkulaisten pudotuspelipaikka on melko turvattu. Uskomme tämän motivaatioedun nostavan Pelicansin ennakkosuosikiksi. Odotamme matsista kuitenkin tasaista vääntöä, joten pelivalintamme on, että Pelicans on ottelun lopullinen voittaja. Näin veto osuu, vaikka voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

TPS on ollut viime aikoina hurjassa vedossa. Turkulaiset ovat voittaneet kymmenestä viime ottelustaan seitsemän. Aivan viime aikoina TPS:n pelissä on kuitenkin näkynyt pieniä säröjä. Kaikki alkoi 1-4 tappiolla JYPille. Pian myös Tappara voitti TPS:n ja viimeisimmässä matsissa TPS onnistu ikaatamaan JYPin vaivoin vasta rankkareilla. JYP on ehdottomasti tällä hetkellä Liigan heikoin joukkue. Keskinäiset ottelut asettaa ison kysymysmerkin TPS:n ylle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pelicansille jokainen peli on kuin pudotuspeli. Viime matsissa Kärppiä vastaan lahtelaiset pelasivat kauden parasta kiekkoa. Joukkue hallitsi ottelua ylivoimaisesti, kun Kärpät keskittyi vain puolustamaan. Ainoastaan huikea maalivahtipeli, hyvä puolustus ja onni pitivät Kärpät mukana pelissä. Pelicans nimittäin tehtaili laadukkaita maalipaikkoja toisensa perään. Jos Pelicans pelaa samalla tavalla Turussa, on TPS varmasti helisemässä.

Odotamme ottelusta tasaista, mutta Pelicans on silti ennakkosuosikki. Näistä syistä emme lähde veikkaamaan suoraa voittoa, vaan varmistelemme pelaamalla lopullista voittajaa. Pelicansin viimeistely on toisinaan yskinyt, joten se pienentää suoran voiton mahdollisuuksia. Kakkosen kerroin on näistä lähtökohdista erittäin houkutteleva, joten tällä kertaa ei kannata pihtailla panoksen kanssa!

10 euroa pelirahaa