Liiga ti 27.09. klo 18:30

TPS - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansin hyökkäys löysi härskin vaihteen – jatkuuko sama Turussa?

TPS yrittää jatkaa tiistaina voittoputkeaan Pelicansin kustannuksella. Turkulaiset ovat voittaneet jo kolme ottelua putkeen. Huonosti ei ole mennyt pelikaaneillakaan, kun turkoosipaidat ovat voittaneet kauden viidestä ottelustaan kolme ja jääneet pisteittä vain kerran. Uskommekin, että turkulaisten voittoputki jää kolmen ottelun mittaiseksi, ja Pelicansin voitto tarjoaa erinomaisen pelipaikan.

Pelicans oli varsinaisessa hurmoksessa lauantaina Ilvestä vastaan. Lahtelaiset tarjoilivat tupsukorville kauden ensimmäisen tappion 5-1 numeroin. Ottelu oli paljon tasaisempi kuin loppunumerot kertovat, mutta Pelicans pelasi silti erinomaisesti. Joukkueen hyökkäyspeli oli selvästi kehittynyt. Pelicans ajoi voimalla maalille kiekollisena ja kiekottomana karvasi armotta. Jos Pelicans jatkaa samaan malliin Turussa, on TPS:nkin puolustajat vaikeuksissa. Pelicans on samaan aikaan vahvistanut omaa puolustustaan.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Puolustaja Taneli Ronkainen, 27, liittyy lainasopimuksella Pelicans-miehistöön! 💙🏒👇
bit.ly/3SBfvNJ

#PelicansFi #Kärpät #Liiga

TPS:n tulokset antavat joukkueesta taas turhan vahvan kuvan. Kolmessa voitossa kiekonhallinta on ollut todella tasaista, ja KooKoota ja Lukkoa vastaan pelit olisivat voineet päättyä kummin päin vain. Tietysti hyvä joukkue pystyy kääntämään tiukat maalin pelit voitoiksi, mutta emme ole nähneet vielä mitään, mikä tekisi TPS:stä selvästi Pelicansia vahvemman joukkueen niin kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Kertoimet povaavat, että TPS olisi selvä ennakkosuosikki. Me taas pidämme peliä todella tasaisena. Niinpä pelivalintamme on, että Pelicans on ottelun lopullinen voittaja. Näin veto osuu, vaikka pussinokat voittaisivat vasta jatkoajalla tai rankkareilta. Kakkosen kerroin on enemmän kuin riittävä varsinkin, kun saamme vielä tuplattua sen Mobilebetin tarjouksella.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Pelicans – ottelun lopullinen voittaja kertoimella 2,25.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,50 🤘