Ykkönen ma 06.06. klo 18:30

TPS - PK-35

Maaleja maanantaimatsissa!

TPS on sarjan kärjessä tasapistein alkukauden ehdottoman yllättäjän SJK Akatemian kanssa. Aivan liehuvin lipuin ei sarja ole silti alkanut, sillä maalinteossa on ollut hieman toivomisen varaa, ja laadukkaalla kokoonpanolla nousu olisi kairattava keinolla millä hyvänsä. PK-35 alkaa herätä talvihorroksesta – otteet paranevat, mutta niin on syytäkin.

TPS haki pisteet Jarolta, ja vauhditti jeppisläisten alamäkeä. Tätä edelsi pettymyksen tuonut maaliton kotitasuri PEPOa vastaan. Turkulaiset ovatkin olleet kotipeleissään yllättävän haavoittuvaisia – veihän sarjanousija PIF Turusta täydet pisteet. Tepsi ottaa hieman täydennystä rinkiinsä reserveistä, sillä loukkaantumisia on kaikkiaan kuusi ja lisäksi Jasper Jalonen on U18-maajoukkueen matkassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

PK-35 avasi voittotilinsä Ykkösessä MP:n kustannuksella, vaikka mikkeliläiset olisivat toisella jaksolla voineet rinnalle tullakin. Tätä ennen Suomen Cupissa pyyhittiin Ilves-Kissoilla lattiaa: 2-7 lukemat eivät jättäneet jossitteluille varaa. Joukkueella näkyy siis tunnelin päässä valoa. Poissaolijoita on muutama, mutta kaikki ovat pitkäaikaisosastoa, eikä tuoreita loukkaantuneita ole.

Tässä lähdetään painamaan overia. PK-35:n puolustus ei ole vakuuttanut, ja TPS kyllä pystyy luomaan paikkoja. Ja kyllä vieraatkin saanevat omat tilaisuutensa. Markkinoilla on hieman hajontaa maalimäärien suhteen, mutta TurboVegasiin voi jälleen luottaa.

10 euroa pelirahaa