Liiga pe 07.01. klo 16:00

TPS - SaiPa

TPS on selvä suosikki, mutta helppoja pisteitä ei ole jaossa!

Perjantaina Liigaa on tarjolla kahden matsin verran. Turussa kaksi heikkovireistä nippua isketään vastakkain, kun TPS isännöi SaiPaa. Vieraiden otteet on mennyt samaa rataa hieman alisuorittaen läpi kauden, kun puolestaan TPS on tullut vapaapudotuksen lailla huipulta alas. Ottelun vähämaalinen luonne herättää houkutusta tasapelin suuntaan.

Jos halutaan puhua kaksijakoisuudesta, on TPS loistava esimerkki. Alkukaudesta pisteitä kertyi valtava kasa, mutta nyt viime aikoina tuloskunto on ollut surkea. TPS on hävinnyt peräti seitsemän ottelua peräkkäin. Osittain tilannetta voidaan selittää vaikealla kokoonpanotilanteella, sillä erinäisistä syistä pelaajia on vaihtunut kovaa tahtia. Taantuminen ei tosin tullut täytenä yllätyksenä, sillä kauden alussa pistesaldo kertyi peliesityksiin nähden odotettua kovemmalla tahdilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

SaiPalla puolestaan kausi on ollut tasaisen vaikeaa puurtamista eikä kympin sakkiin ole tällä menolla asiaa. Ennen taukoa mukaan mahtui myös kelvollisia tuloksia, kuten voitto nimenomaan TPS vastaan ja ryöstö KooKoon vieraana, mutta paluu askiin ei ollut ruusuinen. HPK asettui vastaan lähtökohdiltaan vähämaalisessa taistossa, mutta HPK:n kuusi maalia noin kahden maalin odottamalla oli melkoinen suoritus. SaiPalla on ollut suuria ongelmia viimeistelyn kanssa, joten maalivahtipelin romahdukselle ei ole varaa.

Vaikka TPS ui melko syvissä vesissä tällä hetkellä, on se siitä huolimatta selvä ennakkosuosikki otteluun. Molempiin leireihin mahtuu jos jonkinlaista suoritusta lähihistoriaan, mutta lähtökohdat on vähämaalisuuteen päin. Itsessään underin kertoimet ei niinkään sytytä, mutta nykyisillä kertoimilla tasapeli ansaitsee ehdottomasti pienen kokeilun. Alkukauden vireellä TPS olisi valtava suosikki, mutta tällä hetkellä jopa SaiPa pystyy antamaan sille kovan vastuksen.

10 euroa pelirahaa