Ykkönen pe 15.07. klo 18:30

TPS - SJK Akatemia

TPS:n alakerrassa puutteita!

Ykköstä niukasti johtava TPS saa perjantaina vieraakseen SJK Akatemian, joka on odotuksiin nähden vetänyt kauden alkupuoliskon loistavasti. Sarjan viitosena oleva SJK:n reserviryhmä on ottanut monia makeita päänahkoja, ja näillä otteilla sarjapaikan uusimisen pitäisi olla selviö, vaikka välillä on tullut pieniä suvantovaiheitakin.

TPS haki derbypelistä pisteet Paraisilta 0-2, mutta mitenkään vakuuttava ei turkulaisten esitys ollut. Sekaan mahtui virheitä ja löysää pelaamista. Vastus ei kuitenkaan ollut sarjan parhaimmistoa, joten pisteet läksivät mukaan. Edellisessä pelissä niskaan hengittävä KTP antoi muistutuksen, mikä on Ykkösen kärjessä vaatimustaso. Puolustuksen loukkaantumiset haittaavat ikävästi Tepsiä, joten Jonatan Johanssonilla on kokoonpanon suhteen mietittävää.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

SJK Akatemia tiukensi pakkaansa MP:tä vastaan, ja peruspelillä irtosikin voitto. Akatemia vastasi ottelussa yhdestä kauden yllättävimmistä markkinointitempauksista, kun ottelun vieraana oli marinoitunut ja erikoinen somepersoona Niilo22. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla seuraavia muuveja tällä saralla. Vieraiden pelaajatilanne on hyvä, ja odotettavissa on kovaa haastoa sarjakärjelle.

TPS on suosikki, mutta hieman ovat kertoimet karanneet laukalle. Niinpä tasoitusvedossa SJK Akatemialle on hieman ilmaa. Varovaisella +1.5 händärillä myös maalin tappio riittää lunastukseen. Lähde tästä mukaan ja ota samalla tarjous taskuun!!!

10 euroa pelirahaa