Ykkönen ma 31.07. klo 18:30

TPS - SJK Akatemia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdearvo tapissa Ykkösen matsissa – oikeastaan kaikki puoltaa maalijuhlaa!

TPS:n kausi on edennyt surkean alun jälkeen suotuisissa tuulissa, sillä alla on viisi voittoa, ja viimeisin tappio on kärsitty yli kaksi kuukautta sitten. Maanantaina on revanssin paikka, sillä juuri tuon tappion aiheutti Seinäjoella SJK Akatemia, joka nyt tekee vastavierailun Turkuun. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa, ja kotivoitto merkitsisi Tepsille jo neljänneksi nousemista sarjataulukossa.

TPS on lisännyt vauhtiaan viime otteluissa, ja viimeisen kolmen ottelun yhteenlaskettu maaliero onkin peräti 11-1. Kehittymistä on tapahtunut myös alakerrassa, ja maalissa Jere Koponen on ollut suorastaan erinomainen. Mika Laurikainen on saanut koko joukkueen puhumaan samaa kieltä, ja alkukauden räpellys on enää paha muisto. Lisäksi itseluottamus on parantanut oleellisesti hyökkäyksen tulivoimaisuutta – joukkue on tällä hetkellä tappavan tehokas.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
Kaverin kanssa Tepsin peliä katsomaan! TPS saa huomenna vieraakseen SJK Akatemian. Otteluisäntä @turunsanomat tarjoaa TS jatkuvan tilaajille kaksi matsilippua yhden hinnalla.

➡️ Lue lisää: asiakaspalvelu.ts.fi/kaksi-yhden-hi…

#FCTPS #jalkapallo #Ykkönen #Turku #TKOMV

SJK Akatemia on ollut koko kauden vauhdikas joukkue, joka pelaa viihdyttäviä otteluita. Viime matseissa seinäjokisten alakerta on ollut luvattoman löperöllä päällä, mikä ei lupaa hyvää Turkuun. Lisäksi Akatemialla ei ole sen suurempaa paloa nousukahinoihin, sillä Veikkausliigassa akatemiajoukkuetta ei tulla näkemään. Akatemia odottaa paria loukkaantunutta pelaajaa takaisin tähän otteluun.

Olisi melkoinen ihme, jos tämä matsi olisi erityisen vähämaalinen: oikeastaan kaikki tekijät puoltavat maalijuhlaa. Vaikka totals-linja on hieman korkea, lähdetään tähän matsiin kairaamaan overia – vähintään neljällä maalilla tulee lunde. Betsamigo tarjoaa hyvää hintaa, ja on muutenkin suosittelun väärti – lue alta lisää!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.