ti 23.01. klo 18:30

TPS - Sport

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarjoillaanko Turussa tasapeli? Lunasta jopa 50€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TPS palasi viikonloppuna voittokantaan Lukon kustannuksella, mutta sillä on edelleen loukkaantumishuolia. Toki poissaoloja on myös Vaasan Sportilla, mutta kotkapaitainen vierailija on ollut piinallinen vastus turkulaisille. Voitot kauden aiemmista keskinäisistä ovat isännille 2–1, mutta jokainen kamppailu on ollut todella pienestä kiinni. Mennäänkö Turussa tiistaina pitkän kaavan kautta?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime aikoina Tommi Miettisellä on riittänyt päänvaivaa, kun ukkoja on ollut telakalla kuin sieniä sateella. Hieman tilanne on toki helpottanut, kun esimerkiksi hyökkääjä Petrus Palmu sekä puolustaja Sisu Lehtonen ovat palanneet tammikuussa pelaavaan kokoonpanoon. Edelleen sairastuvalla ovat kuitenkin maalivahti Filip Lindberg sekä hyökkääjät Jere Jokinen, Topias Haapanen ja Aarne Intonen.

Kun TPS viikonloppuna kaatoi ansiokkaalla esityksella Lukon maalein 4–1, puuttuivat kokoonpanosta edellä mainittujen lisäksi muun muassa Kalle Väisänen, Emil Hemming sekä Roni Sevänen. Sportin sairastupa ei ole aivan yhtä täyteen ahdettu, mutta parhaan maalintekijän Jens Lööken sekä puolustaja Reece Scarlettin loukkaantumiset ovat olleet kovia iskuja vaasalaisittain.

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia. Tammikuun alussa pelattiin keskinäinen kamppailu Vaasassa ja tuolloin Sport taipui maali-ilottelussa lukemin 4–5. Aivan samanlaista rallia ei välttämättä Turussa nähdä, mutta helpolla eivät varmasti pisteet isännille jää. Sport on pirullinen vastustaja mille tahansa joukkueelle ja oman osansa siitä on tällä kaudella saanut myös turkulaisryhmä. Tiistaille otetaan pelivalinnaksi tasuria maltillisella panostuksella (1X2 – Tasapeli).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ilves (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.