Liiga ke 26.10. klo 18:30

TPS - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehoilevatko uudet TPS-tähdet treeniviikon jälkeen? Betsaa 25€ ja saat takuun samanarvoisesta ilmaisvedosta!

Vahvistunut TPS on saanut huilailla peräti viikon, mikä on melkoista luksusta Liiga-joukkueelle lokakuussa. Joukkue majailee sarjataulukossa viidentenä ja seuraavana vastassa on toisessa ääripäässä makaava Sport. Ryhmien edellinen kohtaaminen meni vajaat pari viikkoa sitten vaasalaisille, mutta nyt lienee toinen ääni kellossa.

Isäntä löysi mieluisia vahvistuksia siirtomarkkinoilta, kun Michael Dal Colle sekä Martin Johansson tarttuivat katiskaan. Jo joukkueen edellisessä ottelussa viikko sitten debytoineet hyökkääjähankinnat ovat nyt saaneet todella arvokkaan harjoitusviikon joukkueen kanssa ja tuloksia on lupa odottaa. Jussi Ahokas pisti uudet kasvot suoraan ykköskentälliseen yhdessä Mikael Pyyhtiän kanssa, mutta 3–0-voitossa HPK:ta vastaan ei tehoja vielä nähty.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Sportin pistekeskiarvo on vain hieman yli yhden per ottelu ja se on odotetun heikko suoritus. Ainoastaan SaiPa on ollut Risto Dufvan miehistöä heikompi. Yhteenlasketuissa erikoistilanteissa vierailija on niin ikään sarjan huonoin. Sekä ylivoima- (10%) että alivoimaprosentti (76,74%) ovat toiseksi huonoimpia sarjassa.

Pari päivää alle kaksi viikkoa sitten Sport onnistui toki TPS:n kotikamppailussaan voittamaan 6–3-numeroin, mutta kyseinen ottelu oli turkulaisilta selvä ohipeli. Lisäksi Ahokkaan miehistö on vahvistunut selvästi edellisen keskinäisen älkeen ja pääsee kotiaskissaan irti mojovan lepo- ja harjoitustauon saattelemana. Revanssi haisee vahvasti ilmassa ja tennisnumerot osoittavat tulevan illan jälkeen korkeintaan toiseen suuntaan! Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ revanssia janoavalle TPS:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – TPS -1,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 53,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.