Liiga to 02.03. klo 18:30

TPS - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tarkkana – Tepsin kokoonpano elää poissaolojen mukaan!

Liigassa toiseksi viimeinen runkosarjaviikko on kiivaimmillaan, ja TPS:lle näyttää käyvän kelmeästi kuuden parhaan joukkoon sijoittumisen kanssa: pisteitä ei tule tarpeeksi, ja loukkaantumisiakin riittää. Tappara puolestaan kärsi KooKoolle yllättävän tappion, ja jäi kotonaan kerrassaan maaleitta. Niinpä runkosarjan voitosta tullaan käymään viimeisillä kierroksilla kova kisa.

Tepsillä oli tiistaina kokoonpanon kanssa vaikeaa, kun loukkaantumiset vaivasivat ja vielä pelipäivänä pelaajia putosi kokoonpanosta todennäköisesti sairastumisten vuoksi. Jussi Ahokas joutui käyttämään luovuutta pelaavan kokoonpanon kokoamisessa sekä pelipaikkojen kanssa, ja tuloksena oli tappio HPK:lle voittolaukauksilla – näyttää ikävästi siltä, että tällä hetkellä Tepsin rosterin leveys ei aivan pysty vastaamaan vallitsevaan tilanteeseen. Tilannetta ei helpota, että Tappara saapuu Turkuun ärsytettynä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 Maltti on valttia kun Mikael Pyyhtiä taituroi kotiyleisön edessä tasoitusmaalin! 🔥🏒


đź“ş: @CMoreSportFi | #Liiga | #HCTPS | @HCTPS

Tappara kieltämättä näytti KooKoota vastaan kuin varjolta itsestään. Hyökkäyspeli oli aneemista, kiekonmenetyksistä tuli vastustajalle maalin tuoneita tontteja, ja kokoonpanosta poissa ollutta Jori Lehterää olisi kaivattu työmaalle. Toki täytyy myös muistaa, että KooKoo pelasi kovaan paikkaan äärimmäisen hyvän pelin. Mihinkään treenijumiin on vaikea yhtäkkiä uskoa – Liigassa on niin paljon pelejä, että näitä päiviä tulee vääjäämättä.

TPS:n kokoonpano olisi hyvin mielenkiintoista nähdä ottelupäivänä ennen pelipäätöksiä, mutta tätä ylellisyyttä meillä ei ole. Niinpä turvaudutaan oletuksiin, ja otetaan Tapparaa kuitille. Jos Tepsin ongelmat kokoonpanon kanssa jatkuvat, on kertoimella riski pudota pelipäivänä.