la 02.03. klo 16:00

TPS - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara on valmis pudotuspeleihin! Kuinka TPS on sulattanut keskiviikon murskatappion?

Lauantaina kiekkoilta isketään tulille jo hyvissä ajoin, kun TPS ja Tappara asettuvat kaukaloon kello 16.00 eikä tästäkään ottelusta panoksia puutu. Tappara on kovaa vauhtia menossa kohti runkosarjan voittoa, mutta vielä sitäkin suuremmat panokset on kotijoukkueella, joka pyrkii pitämään paikkansa kympin sakissa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS:llä on todella huolestuttava esitys alla keskiviikolta eikä lopun otteluohjelma ole helpoimmasta päästä, sillä vastassa ovat vielä HIFK, Lukko ja Ilves, joista niin sanotusti heikoin on seitsemännellä sijalla oleva Lukko. Viikon aikaisempi ottelu on TPS:n leirissä syytä unohtaa nopeasti, sillä pykälän yläpuolella oleva KalPa murjoi rumat lukemat 9-1 taululle. Kyseisestä matsista ei voi antaa puhtaita papereita kenellekään, mutta nyt katseet kääntyy maalivahtiosastolle, jonka pitäisi pysäyttää todella väkevästi hyökkääviä joukkueita loppusuoralla.

HC TPS

@HCTPS
Illan numerot tarjoaa Rajupaja.

#HCTPS #Turku #Liiga

Tappara puolestaan jatkoi vahvaa tuloskuntoaan kaatamalla Pelicansin lukemin 2-1. Se ei saanut hyödynnettyä Pelicansin epävarmaa maalivahtitilannetta, mutta muutoin kirvesrinnat hoiti matsin tyylillä kotiin ja viimeaikaisten maali-iloitteluiden jälkeen valmennus sai juuri sellaisen puolustusvoittoisen näytöksen mitä halusi. Yksilötasolla yksi pelaajista joita kannattaa pitää silmällä on Petri Kontiola. Kokenut hyökkääjä on tosipelien lähestyessä päässyt kuuden ottelun pisteputkeen iskien tehot 0+10.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Kauden odotetuin vierasmittelö lauantaina - Tappara yli 2000 kannattajan saattelemana Turussa TPS:n vieraana.

Ennakossa infoa myös huomisen kannattajakulkueesta ⤵️

📰 Lue otteluennakko: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga

Tappara ei ole loistavasta tuloskunnosta huolimatta vielä aivan parasta ja ennen kaikkea tasaista pelivirettä löytänyt, mutta vierailla on eri tapoja kääntää otteluita voitoiksi. Maalivahtipeliin voi luottaa, mutta tarvittaessa vastustajalta pystytään myös tykittämään jalat alta. TPS:lle keskiviikon murskatappio oli varmasti hyvä herätys, mutta ComeOnin tarjoamalla 2,04 kertoimella vedot napataan Tapparan suoran voiton(1×2) kautta.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Tappara kertoimella 2,04.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.