pe 22.03. klo 18:30

TPS - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vahva startti ei tuonut tulosta – pystyykö TPS tasoittamaan sarjan kotiyleisön edessä?

Perjantaina nähdään Turussa TPS:n ja Tapparan välisen ottelusarjan toinen kohtaaminen. Tappara nappasi ensimmäisestä osasta voiton kuten odottaa saattoi, mutta ottelu itsessään loi hyvin mielenkiintoiset asetelmat jatkoa ajatellen. TPS nimittäin pystyi laittamaan jopa odotettua paremmin vastaan, vaikka tuloksen osalta palkintoa ei tullut. Kokoonpanoihin voi pieniä viilauksia olla luvassa, sillä Tampereella pelin jätti kesken TPS:ltä Oliver Lauridsen sekä Jimi Suomi ja Tapparalta Luke Witkowski.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jo yhden kovan ottelusarjan pelanneelta TPS:ltä odotettiin räväkkää starttia ja sellaisen se myös tarjosi. Ensimmäisen erän laukaukset kirjattiin TPS:lle 12-3, mutta ainoasta maalista vastasi Tapparan Carter Camper. Toinen erä jatkui samaan malliin, mutta TPS ei saanut tulosta aikaiseksi kunnes vasta viimeisellä minuutilla Aarne Talvitien kaventaessa ylivoimalla lukemiksi 2-1. Kolmanteen erään TPS:n kiri jäi vaisuksi Tapparan saadessa vihdoin peliä paremmin kasaan – lopulta kirvesrinnat kaunisteli loppulukemiksi 4-1.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Oivalle voi tulla sedältä palautetta rystylätystä, mutta Puhis laittaa kiekon vaikka ilmasta sisään 🔥🙌🏼

#Tappara #Liiga @MTVUrheilu

Avausotteluun kumpikaan ei voi täysin tyytyväinen olla, mutta varsinkin TPS jätti käyttämättä loistavan mahdollisuuden. Tappara varmasti ottaa voiton vastaan, mutta rikkonaisuus ja valtava määrä alivoimia ei jatkossa pitkälle kanna, vaikkakin nyt alivoima toimi riittävän hyvin. TPS pääsi yrittämään ylivoimalla peräti kuudesti ja vain kerran kiekko löysi maaliin. Tapparan maalilla Christian Heljanko oli odotetun loistava, mutta suuri osa meni myös TPS:n tehottomuuden piikkiin.

Uhmapelaajien arvio on hieman markkinaa myönteisempi isäntien suhteen ja peli-ideaksi lähdetään hakemaan sitä, että TPS pitää vieraat alle kolmessa maalissa varsinaisella peliajalla. Tapparalta tuskin enää yhtä vaisua starttia nähdään toisessa osassa, mutta TPS:n esitys oli viimeistelyä lukuun ottamatta positiivinen eikä sarja missään nimessä ole vielä ohi. Lukkoa vastaan TPS pelasi erittäin vahvan matsin kotona ja sitä siltä vaaditaan myös nyt.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Joukkueen maalit – Tappara alle 2,5(60min) 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.