Liiga pe 03.11. klo 18:30

TPS - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparan alamäki ei kauaa kestänyt – mistä ihmeestä TPS löytää tehot sarjakärjen kaatamiseen?

Perjantaina kiekkoillaan Turussa, kun sarjakärki Tappara matkaa TPS:n vieraaksi. Kyseessä on kaksikon kauden ensimmäinen kohtaaminen ja kotiedusta huolimatta TPS joutuu tukalaan paikkaan, sillä maalivahtiosastolla etu on Tapparan hyväksi. Myös viimeistelyssä on ollut valtavan suuri ero, joten TPS:lle tulee olemaan iso haaste päästä edes pisteille.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TPS:n viikko alkoi selvällä tappiolla Jukureiden vieraana lukemin 6-2. Viime viikonlopun onnistumiset ei kovinkaan pitkälle kantanut ja ensimmäistä kertaa isoihin saappaisiin astuneen Noa Valin taakse tykitettiin useampikin osuma. TPS:llä ei ole varaa ajautua maalijuhliin, sillä sen oma viimeistely on sakannut suuresti – tehtyjä maaleja on vähemmän ainoastaan SaiPalla ja HPK:lla ja lisäksi 5vs5 pelatessa laukaisuprosentti on sarjan heikoin. Edellisen kerran TPS on napannut täydet kolme pistettä 23.9. pelatussa ottelussa Ilvestä vastaan.

HC TPS

@HCTPS
Kaiku HR Postgame || Petrus Palmu

Jukurit 🆚 TPS || 6–2

📲 hc.tps.fi/fi-fi/article/…

#HCTPS #Turku #Liiga #KaikuHRPostgame

Siinä missä TPS:n hyökkäyspelaaminen on ontunut, on Tappara viimeistellyt läpi kauden aivan mielipuolisella tehokkuudella varsinkin luotuihin paikkoihin nähden. Heikon edellisen viikon jälkeen kirvesrinnat palasi voittokantaan iskemällä kuusi maalia Lukon verkkoon. Kolmen peräkkäisen tappion aikana Tapparan maalinteko ei niinkään kärsinyt, mutta omissa kolisi peräti 14 kertaa. Maalivahtipelistä vieraiden ei kuitenkaan kannata sen suuremmin huolestua, sillä Christian Heljanko on todistanut tasonsa jo useamman kerran.

Vaikka Tapparan viimeistelyssä on ollut myös hurja määrä ylisuorittamista, ei tilanne ole TPS:n kannalta kovinkaan lupaava. Nuori ja vielä kokematon kassari joutuu kohtaamaan Tapparan illasta toiseen laajalta rintamalta maaleja tykittävän hyökkäyksen. Lapulle napataan ComeOnin tarjoama 1,76 kerroin Tapparan yli 2,5 maalille varsinaisella peliajalla.