Liiga pe 28.10. klo 18:30

TPS - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparan Mestis-hankinta loistaa maalinsuulla! Tehdäänkö Turussa maaleja lainkaan?

Tappara taipui edellisessä ottelussaan Mikkelissä Jukurien vieraana 2–1-numeroin, mikä oli todellinen yllätys. Kirvesrinnat on marssinut vaikeampien vaiheidensa jälkeen vakuuttavasti voitosta voittoon, eikä vastustaja ole päässyt yhdessäkään matsissa maaleilla juhlimaan. Samaa voi tosin sanoa TPS:stä, jonka maaliin on kolmen kamppailun otannalla uponnut ainoastaan yksi kiekko.

Isäntä kaatoi Sportin keskiviikkona numeroin 2–1 ja jatkoi voittoputkensa vakuuttavasti kolmen kamppailun mittaiseksi. Lassi Lehtinen oli joukkueen veräjällä jälleen erinomainen. Nyt 23-vuotiaalla kassarilla on 14 ottelua pelattuna ja torjuntaprosenttina komeilee 93,75% ja päästettyjen osumien keskiarvo on puolestaan 1,34. On toki muistettava, että seuraava vastustaja Tappara on niin ikään todella pitkälle organisoitu takinen nippu.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Kirvesrintojen maalin on puolestaan isketty seitsemän ottelun otannalla viisi kiekkoa. Joukkueen kuuden kamppailun voittokulku (mukana yksi CHL-matsi) katkesi keskiviikkona Jukureita vastaan, kun Olli Jokisen suojatit nappasivat kotonaan vakuuttavasti 2–1-voiton. Maalintekopelaaminen TPS:ää vastaan on vielä vaikeampaa, eikä Tapparalle riitä keskinkertainen esitys.

HC TPS

@HCTPS
Se tunne, kun…

TPS-Tappara perjantaina!

Mukaan!👉tps.lippu.fi

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Christian Heljanko on jälleen ollut vieraiden maalilta sivussa, mutta Vilho Heikkinen on vahvassa iskussa. RoKi:ssa kauden aloittanut torjuja on päästänyt neljän matsin otannalla ainoastaan kolme osumaa ja pitänyt kahdesti nollat. Maalivahtiosastolle Tappara tuskin nakkikattilassa kaatuu, mutta todella tasaväkistä ja kovaa kaksinkamppailupeliä sopii odottaa. Galaksino tarjoaa yhä satumaisen kertoimen alle 4,5 maalia (varsinainen) -kohteelle, joka maistuu Uhmapelaajien kupongille.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ alle 4,5 maalia -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos varsinaisella peliajalla tulee korkeintaan neljä maalia, saat 46,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.