Eurooppa-liiga to 13.10. klo 22:00

Trabzonspor - AS Monaco

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat vetää vastapalloon! Nähdäänkö Trabzonin illassa maalijuhlat?

Trabzonspor saa vieraakseen AS Monacon torstai-illan Eurooppa-liigan väännössä. Viime viikolla Monaco nappasi pisteet 3–1-lukemin Trabzonsporin Maxi Gómezin lennettyä suoralla punakortilla suihkun puolelle jo 11. minuutilla. On tietenkin sanomattakin selvää, että moinen vaikuttaa kentällä vallitseviin voimasuhteisiin olennaisella tavalla – nyt on taas eri peli.

Trabzonspor starttaa neljänteen kierrokseen kolmannelta sijalta ja Monaco on kolme pistettä edellä kakkossijalla. Abdullah Avcin suojatit ovat pelanneet viime aikoina varsin suurimaalisiakin pelejä, vaikka toki maanantaina Turkin Superliigassa Kasimpasaa vastaan tahkottiin kojo-kojot. Avci joutuu torstain peliin ilman Dorukhan Toközia sekä pelikiellossa olevaa Gómezia. Abdulkadir Ömur ja Trezeguet voivat myös olla sivussa. Edin Visca, Bruno Peres ja muutama muu ovat lisäksi edustuskelvottomia EL-peleissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

AS Monaco 🇲🇨

@AS_Monaco
🦸 𝗟𝗲 𝗴𝗿𝗼𝘂𝗽𝗲 monégasque pour le déplacement sur la pelouse de @trabzonspor ⤵️

#UEL 🇪🇺 | #TSASM


Monacolta sivussa ovat Willem Geubbels ja Rubén Aguilar. Kevin Volland ja Gelson Martins ovat kuntoutuneet pikkuvaivoistaan ja kaksikko on kokoonpanossa. Philippe Clementin suojatit ovat neljän pelin mittaisessa voittoputkessa ja maalinteko on näissä peleissä totisesti maistunut – 12 maalia neljään otteluun kielii erinomaisesta formista hyökkäyspään pelaajilla.

Lähtökohdat ovat otolliset over-betsiin – vedetään vastapalloon nousseisiin kertoimiin! Trabzonspor tarvitsee kipeästi voittoa ja sellaista lähdetään myös hakemaan hanakasti. Isännillä on muutama paha poissaolo ja tämä toki osuu pahiten juuri hyökkäyspäähän. Ratkaisuvoimaa kuitenkin Avcin ryhmästä löytyy mm. Antonios Bakasetasin, Enis Bardhin ja Yusuf Yazicin myötä kiitettävästi.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle yli 2,5 maalia kertoimella 1,86.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,86 🤘