KHL ke 05.01. klo 11:00

Traktor Tšeljabinsk - Lokomotiv Jaroslavl

Jatkuvatko Traktorin vahvat otteet Lokomotivin kustannuksella?

Kenties tällä hetkellä koko sarjan tulikuumin joukkue Traktor Tšeljabinsk isännöi Lokomotiv Jaroslavlia huippuottelussa. Traktor lähtee otteluun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun taas Lokomotiv on puolestaan hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Kaikesta huolimatta kotijoukkueelle on tarjolla todella maukkaita kertoimia tulevaan kamppailuun.

Traktor on paukuttanut viime aikoina maaleja liukuhihnalta. Erityisesti Teemu Pulkkisen ruuti on ollut viime otteluissa todella kuivaa. Traktor on ollut kuluneen kauden yksi monipuolisimmista ryhmistä, sillä joukkue on esittänyt äärimmäisen hyviä otteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Erityisesti kotikaukalossaan Traktor on ollut kuluneella kaudella äärimmäisen vakuuttava.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Lokomotivin esitykset ovat olleet aika ajoin ailahtelevaisia. Erityisesti hyökkäyspäässä Lokomotiv on ollut aika ajoin vaikeuksissa. Joukkeiden edellinen kohtaaminen oli äärimmäisen tasainen, mutta tässäkin ottelussa Lokomotiv onnistui maalinteossa vain kertaalleen. Joukkueen hyökkäyspään tähdet ovat esittäneet odotuksiin nähden alavireisiä otteita.

Traktor on ollut äärimmäisen vahva kotikaukalossaan, kun taas Lokomotiv on ollut vaikeuksissa vieraskaukalossa. Traktorin maalintekovoima ja hyökkäysmateriaalin leveys on Lokomotiviin nähden ylivoimainen. Uhmapelaajat uskoo Traktorin vahvojen otteiden jatkuvan ja lapulle kirjataan kotijoukkueen voitto 1X2-muodossa.

10 euroa pelirahaa