CS ti 17.01. klo 14:30

Tricked - Aurora

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Trickedin rosterissa varapelaajana joukkueen valmentaja – Auroran tulivoima liian kova pala purtavaksi!

Tiistain toisessa Counter-Strike -ottelussa vastakkain asettuvat tanskalaisjoukkue Tricked sekä venäläisjoukkue Aurora. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo. 14:30, ja luvassa on hurjaa valueta, kun ottelun altavastaajaksi asetettu Aurora pääsee irti. Auroran kokoonpano on äärimmäisen tulivoimainen eikä heikko Tricked pysty vastaamaan huutoon.

Trickedillä on HLTV:n matsisivun mukaan kokoonpanossaan tänään oma valmentajansa Sebastian “larsen” Larsen. Herra ei tilastojen valossa herkuttele eikä pelillisestikään ole lähelläkään ammattilaista. Tämän takia hän onkin joukkueen valmentaja, ja vain tuuramassa tämän päivän ottelussa. Kun vastaan asettuu todella tulivoimainen viisikko, voi larsenilla ja Trickedillä olla melko kova paikka edessä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Auroran tulivoimaiseen nippuun kuuluu mm. forZen entinen kaksikko Evgeniy “Norwi” Ermolin ja Aleksandr “KENSI” Gurkin. Mukana on myös Entropiqissa aikaisemmin pelannut Viktor “Lack1” Boldyrev. Tricked valmentajansa kanssa ei pysty vastaamaan tähän tulivoimaan, eikä tällä kertaa edes joukkueen suurempi kokemus auta tanskalaisjoukkuetta.

Trickedin karttavalikoimakin on heikentynyt. Nuke ei ole joukkueelle enään lähes 90% voittoprosentin kartta, vaan enemmänkin 50% voittoprosentin kartta. Mirage, Ancient ja Inferno ovat kaikki heikkoja karttoja Trickedille, jolloin jäljelle jää oikeastaan vain Overpass ja Vertigo. Auroran kerroin on maittava, ja se napataan lapulle komealla panostuksella.

TRICKED ESPORT

@TRICKED_esport
* Varmt velkommen til @larsenCSGO, der nu trækker i Tricked-trøjen som ny IGL🙌

Larsen er stand-in for @IceBerg2323 i dag 😉

Vi skyder 2023 året ind i dag, i @cctour_gg mod INVSN
⏰ 13:30
📺 Se linket i kommentaren 👇

#LARSENBUFF
#GETTRICKED
#BUILDINGFUTURECHAMPIONS

TRICKED ESPORT

@TRICKED_esport
Comeback på coach-fronten 🦝

Varmt velkommen til @larsenCSGO, der nu trækker i Tricked-trøjen som ny coach 🙌

🗨️ “Valget faldt naturligt på larsen”

#GETTRICKED #BUILDINGFUTURECOACHES

Læs mere: tricked.dk/blog/larsen-ny…