CS ti 18.10. klo 20:00

Tricked - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistava betsivihje! CPH Flames ja Tricked kolmen kartan vääntöön?

Tiistaina pelataan äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu kahden tanskalaisen Counter-Strike -joukkueen välillä. Klo: 20:00 starttaa Trickedin ja CPH Flamesin välinen ottelu CCT North Europe Series 1 -turnauksessa, jonka voittaja lunastaa paikan turnauksen pudotuspeleistä. Joukkueet ovat turnauksessa 2-1 recordilla, mikä tarkoittaa sitä, että häviäjä ei joudu vielä ulos, vaan saa vielä yhden mahdollisuuden lunastaa pudotuspelipaikka.

Ottelun kerroinasetelma on mielenkiintoinen. Karttaoverille tarjotaan erittäin pelattavaa kerrointa, kun ottaa huomioon, että molemmat saavat itselleen erittäin mieluiset kartat. Tricked tulee poistamaan Dust 2:n, kun CPH Flames puolestaan poistaa Miragen. Tricked saa valittua itselleen Nuken, missä joukkueella on 87% voittoprosentti. CPH Flames on pelannut Nukessa vain kolme ottelua, mistä joukkue on lunastanut yhden voiton.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

CPH Flames valinnee itselleen Vertigon tai Infernon, mitkä ovat tilastollisesti Trickedin heikoimmat kartat. Molemmissa CPH Flamesilla on selvä etu ennakkoasetelmien perusteella. Kolmanneksi kartaksi voisi päätyä esimerkiksi Ancient.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
Welcome to Flames CS:GO 3.0 ❤️‍🔥

Make some noise for the boys:
@birdfromsky
@regalicsgo
@RAALZCS
@b0RUPCSGO
@TMBCSGO
@cubecsgo (C)

A new era - read all about it at: cphf.link/flames-3-0
#BringTheFlames 🔥 #TeamRazer