CS pe 02.12. klo 19:30

Tricked - eSuba

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole todellista! Aivan uskomatonta kerrointa Trickedin ottelutasoitukselle!

Tanskalaisjoukkue Tricked kohtaa perjantai-iltana CCT North Europe Series 2 -turnauksen viimeisessä lohko-ottelussa tsekkiläisjoukkue eSuban. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee turnauksen pudotuspeleihin. Molemmat joukkueet ovat nimittäin Swiss-lohkossa 2-2 -tuloksella.

Tricked on valtaisa ennakkosuosikki otteluun täysin ansaitusti. eSuba pelaa ottelussa kahden varapelaajan voimin, joista toinen on eSuban valmentaja. Kovinkaan kovatasoisista varapelaajista ei ole kyse, ja nämä haittaa eSuban peliä valtavasti. Tricked pelaa täydellä kokoonpanolla, ja kun ottaa huomioon, että Tricked on jo paperilla selvästi eSuban vakituista kokoonpanoakin parempi, on kertoimet melko kovat.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Trickedin tasoitukselle saa 2,05 -kerrointa, mikä kelpaa lapulle mainiosti. Joukkueet jakavat saman vakipoiston Dust 2:n, joka sekin suosii Trickediä, sillä tanskalaisjoukkue on osoittanut pystyvänsä pelaamaan kyseistä karttaa. eSuba joutuu siis poistamaan Dust 2:n, jolloin Tricked saa poistettua eSuban ainoan hyvän kartan Miragen.

Tällöin Tricked saa itselleen esimerkiksi Overpassin tai Nuken, kun eSuba joutuu tyytymään ns. “middle-ground” -karttaan. Mirage on nimittäin ainoa kartta, missä eSuballa on korkeammat voittoprosentit – ja reilusti. Joukkueen mahdollisuudet ottelun voittoon ovat valuneet kaivosta alas jo ennen karttavetoa, sillä on jo tiedossa, kuinka tässä käy.

TRICKED ESPORT

@TRICKED_esport
SÅDAN!

Vi tager en vigtig sejr over @AnonymoEsports og overlever i @CCTour_NEU, en sejr mere - og så er vi i Playoffs!

⛔️ Nuke: 12-16
✅ Vertigo: 16-10
✅ Ancient: 16-13

Dagens MVP går til @Luckyv1CSGO der fører os sikkert i havn med 1.34 på map 3!

#BUILDINGFUTURECHAMPIONS