CS to 20.01. klo 10:00

Tricked - LookingForOrg

Tricked haastaa ilman organisaatiota olevan aussijoukkueen

Torstai-aamu aloitetaan Pinnacle Winter Series -turnauksen parissa, jossa kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähdään hyvinkin mielenkiintoisia joukkueita. Toisessa avausottelussa, jota tässä vihjeessä käsitellään, nähdään tanskalaisjoukkue Trickedin ja aussijoukkue LookingForOrg:n välinen kamppailu paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Joukkueet kohtaavat klo: 10:00 alkavassa ottelussa, minkä häviäjä valitettavasti tippuu turnauksesta ulos.

LookingForOrg on ollut kaikkea muuta kuin lupaava. Joukkue tosin on joutunut käyttämään Rokas “EspiranTo” Milasauskasia varapelaajanaan, kun aussijoukkueen viides pelaaja ei päässytkään paikalle henkilökohtaisten syiden vuoksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tricked on vahvempi joukkue, mitä tulokset antaa ymmärtää. Tanskalaisjoukkue on nimittäin pelannut äärimmäisen vahvoja tier-2 -joukkueita vastaan lähes kaikki viime aikaiset ottelunsa, josta johtuu tanskalaisjoukkueen pienoinen tappioputki. Kuten Trickedin otteluista ennen joulutaukoa kuitenkin näkee, on joukkue napannut voittoja hyvinkin vahvoista joukkueista, ja tanskalaisjengin taso on selvästi korkeammalla, kuin viime aikaiset tulokset antaa ymmärtää.

Testiin laitetaan Trickedin suoran voiton kerroin Pinnaclelta, jossa se on selvästi korkeampi, kuin millään muulla bookkerilla. Tricked on vahva nippu, joka on ollut kimpassa kauan. Aussijoukkuetta haittaa huomattavasti edellä mainittu varapelaaja-skenaario, johon joukkue ei valitettavasti voi vaikuttaa.

10 euroa pelirahaa