CS ke 27.04. klo 13:00

Tricked - PACT

Tricked selvä ennakkosuosikki karttojen ansiosta

Tanskalaisjoukkue Tricked pääsee jälleen irti keskiviikkona, kun joukkue kohtaa puolalaisen PACT:n klo: 11:00 alkavassa Esports Tour -sarjan ottelussa. Kyseessä on hyvin pieni turnaus, joten pidetään panoksetkin pienenä. Palkintopotissa on vaivaiset 5000$ eikä turnauksesta näytä edes pääsevän mihinkään suurempaan turnaukseen.

Huolimatta edellä mainituista seikoista, on Tricked silti suuri ennakkosuosikki asetelmien puolesta. PACT on todella heikko joukkue, joka ei ole viime aikoina onnistunut esiintymään edukseen. PACT:lla on peräti kolmessa kartassa 0% voittoprosentti, ja näistä yksi on tietysti joukkueen vakipoisto. Tämä mahdollistaa Trickedille loistavat karttavalinnat päivän otteluun.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

PACT poistaa Miragen, kun Tricked puolestaan poistaa varmastikin Infernon. Tricked saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, mikä on pitkään ollut joukkueelle loistokartta. PACT valitsee varmastikin Overpassin tai Ancientin, jolloin kolmanneksi kartaksi jää hyvin suurella todennäköisyydellä Vertigo, joka on Trickedin toinen loistokartta.

Kaksi mainiota karttaa otteluun saavalle Trickedille irtoaa vielä muutamalta bookkerilta erittäin maukasta kerrointa, joka otetaan talteen pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa