CS su 16.10. klo 17:00

Tricked - SKADE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tricked ja SKADE vastakkain! Kolmen kartan mittelö edessä?

Tricked ja SKADE kohtaavat sunnuntaina CCT North Europe Series 1 -turnauksessa. Kyseessä on Swiss-formaatilla pelattavan lohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelu, kun molemmat joukkueet ovat 1-1 -tilanteessa. Tanskalaisjoukkue Tricked lähtee kertoimien valossa pienenä altavastaajana, vaikka SKADE:lla on lähes täysin uusi linari. Kaksi pelaajaa on vaihtunut, eikä ole vielä edes selvää, onko tässä ottelussa pelaava kaksikko jäämässä joukkueeseen.

Molemmat joukkueet saavat itselleen loistavan kartan, jonka vuoksi otteluun hyökätäänkin karttaoveri mielessä. Tricked tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. Tricked saa itselleen esimerkiksi Nuken, missä joukkue on voittanut 83% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana. SKADE on samaisessa kartassa voittanut vain 45% pelaamistaan otteluista. SKADE valinnee itselleen Overpassin, missä joukkue on voittanut 64% pelaamistaan otteluista, kun Tricked samaisessa kartassa vain 25%.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Karttaoveri näyttää erittäin todennäköiseltä, sillä joukkueet ovat lähes tismalleen samalla tasolla. Tästä kertoo myös joukkueiden HLTV Ranking, joka Trickedillä on 71, ja SKADE:lla puolestaan 62. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Mirage, sillä Tricked poistaa varmastikin Infernon ja SKADE puolestaan Ancientin.

TRICKED ESPORT

@TRICKED_esport
GUTTERNE GJORDE DET - VI ER VIDERE TIL CLOSED QUALIFIER FOR @ESL CHALLENGER ROTTERDAM!

Fantastisk spillet af alle 5 + vores dejlige coach. Vi glæder os til at se jer kæmpe for pladsen til Rotterdam.

✅ KATAI
✅ SHIPACHI
✅ @HAVUgaming
✅ @Sashi_Esport
✅ @ITBesports
✅ MONTE