Jääkiekon MM la 14.05. klo 16:20

Tšekki - Iso-Britannia

Tarjoileeko Kari Jalosen Tšekki heti kovat löylyt? Liam Kirk ei ole mukana ottamassa Iso-Britanniaa reppuselkään!

Tšekki avaa MM-turnauksensa lauantaina piskuista, mutta perinteikästä kiekkomaata Iso-Britanniaa vastaan. Jääkiekkohan saapui Eurooppaan Britteinsaarten kautta 1800-luvun puolivälin jälkeen. Historia ei tosin auta saarelaisia säilymään A-sarjassa vuoden 2022 MM-kilpailuissa, vaan siitä joukkue joutuu jälleen taistelemaan hikisesti. Toki lätkälilliputin hienot suoritukset edellisissä kisoissa ovat tuoreessa muistissa, mutta ainakin avauskamppailussa on tiedossa kylmää kyytiä.

Ovatko nämä vihdoin Tšekin kisat? Kari Jalonen luotsaa joukkuetta suomalaisella mentaliteetilla ja kansainvälisin meriitein varustettuna. Mukana on NHL-tähtiä enemmän kuin muilla eurooppalaisjoukkueilla, kun yhtenä hyökkäyskentällisenä viilettävät Tomáš Hertl, Dominik Simon sekä Jakub Vrána. Alakerrassa nähdään esimerkiksi Detroit Red Wings -pakki Filip Hronek sekä San Jose Sharksin Radim Šimek. Maalivahtiosastolla on Ilveksestä tuttujen Marek Langhamerin sekä Lukáš Dostálin lisäksi Arizona Coyotesin Karel Vejmelka.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tšekin miehistö on tässä turnauksessa todella rautainen paperilla ja siltä se näytti myös kisoihin valmistavissa otteluissa. Kahden viimeisen EHT-turnauksen otteluistaan K. Jalosen miehistö hävisi ainoastaan yhden ja senkin Leijonille – jatkoajalla. Suoritukset lupaavat ryhmälle todella aurinkoista turnausta ja joukkue on varmasti yksi kovimmista haastajista isäntämaalle Suomelle, kun mietitään mestaruuskamppailua.

Iso-Britannialla silmiinpistävin muutos viime vuoteen on, että Arizona Coyotesin organisaatioon huippukisojen jälkeen ponnistanut Liam Kirk ei ole tällä kertaa mukana loukkaantumisesta johtuen. Joukkueen suurin toivo ja avain A-sarjassa säilymiseen on Ben Bowns. Dukla Trencin -maalivahdin on seistävä päällään, jos joukkue mielii tosissaan taistella pisteistä Tampereen lohkossa.

Tšekillä on alla erinomaiset valmistavat pelit ja sellainen kokoonpano, joka pursuaa tehopotentiaalia. Kaiken muun hyvän lisäksi joukkue on todella nopea ja Englannin pääsarjassa pelaavista miehistä koostuva vastustaja ei missään tapauksessa pysty taistelemaan totaalista nöyryytystä vastaan. Kun katsotaan kertoimia, tämä saatetaan huomata. Tasoitukset kiinnostavat siitä huolimatta – tästä on tulossa iso nöyryytys. Pelivalinnaksi löytyy Jalosen suojattien voitto vähintään kuudella osumalla (Tšekki -5,5).

10 euroa pelirahaa