Jääkiekon MM ti 17.05. klo 16:20

Tshekki - Itävalta

Itävalta kiusaa isompiaan!

Tshekin ja Itävallan kamppailu on jälleen kahden kerroksen kohtaaminen MM-kisoissa – etukäteen ei Itävallalle ole annettu mitään saumaa taitavia tshekkejä vastaan. Itävallan veikataan taistelevan putoamista vastaan – kovimpina kiistakumppaneina ovat Iso-Britannia ja ehkäpä Norja. Jos ei mitään ihmeitä tapahdu, Kari Jalosen kipparoima Tshekki tulee sijoittumaan lohkossa neljän parhaan joukkoon ja etenemään jatkopeleihin.

Ei Tshekin alku turnauksessa kuitenkaan ole mitään riemuvoittoa ollut: Iso-Britanniaa vastaan oltiin ensimmäinen erä jopa pulassa, ja Ruotsia vastaan vastustajan tehokkuus oli liikaa. Pommituksen tuloksena Karel Vejmelka otettiin vaihtoon kesken kaiken. Jalosella onkin täysi työ saavuttaa tasapaino joukkueensa pelaamiseen. Mitenkään nerokkaalta ei pelisysteemi ole tähän asti näyttänyt.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Itävalta hävisi taistellen vajaalla kokoonpanolla pelanneelle Ruotsille, ja aiheutti USA:lle pistemenetyksen viemällä ottelun jatkoajalle. Itävaltalaiset olivat suuren osan ottelusta jyrän alla, mutta sitkeä puolustustaistelu, ja David Kickertin hyvät otteet maalilla pitivät pelin tasaisena. Jatkoajalla Itävalta jopa kilautti tolppaa, joten kaksikin pistettä olisi voinut olla saldona ottelusta.

Ottelusta lähdetään hakemaan vähämaalisuutta. Itävalta on jo kahdessa ottelussa pitämään vastustajan maalit vähissä, eikä se ole mahdotonta Tshekkejäkään vastaan. Korkeahko linja saa vastineekseen underivedon.

10 euroa pelirahaa