pe 17.05. klo 21:20

Tshekki - Itävalta

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Itävalta sen kun jatkaa jytkyjään! Mitä Tshekkiä vastaan tapahtuu?

Itävalta on ollut omalla tavallaan tähän asti MM-kisojen mielenkiintoisin joukkue. Se pisti Sveitsin seinää vasten, hyödynsi Kanadan löysäilyn ennennäkemättömällä tavalla – ja aiheutti torstaina Leijonille yhden suurimmista shokeista miesmuistiin. Perjantaina vuorossa on Tshekki, eikä lepoaikaa jää Suomi-pelin jälkeen kuin reilu vuorokausi. Tshekki ei ole ollut koko ajan vakuuttava, mutta tuloksiltaan se on ollut vähintään odotusten mukainen.

Riskitön veto? Luepa lisää alhaalta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kuten Uhmapelaajissa spekuloitiin, Tshekin tarkkaa Sveitsi-peliä seurasi astetta huolettomampi ottelu Tanskaa vastaan. Kyseessä oli klassinen overimatsi, jossa Tshekki sai kolmannessa erässä aikaan tukun helpottavia osumia. Tehot ovat jakautuneet joukkueen kesken melko tasaisesti, ja tehomiehet Roman Cervenka sekä Ondrej Palat jakavat tilastokärjen tehoilla 2+2.

Itävallan pelit eivät ole olleet ainakaan tylsiä. Kanadaa vastaan niitatut viisi maalia viimeisessä erässä jäävät MM-kisojen historiaan. Leijonia vastaan kaksi kymmenystä ennen päätössummeria niitattu voittomaali antoi suomalaisille todellista shokkihoitoa. Tehottomien Leijonien olisi pitänyt onnistua ratkaisemaan jo hyvissä ajoin, mutta Itävalta hyödynsi suomalaisten sulamisen täydellisellä tavalla.

Steven Ellis

@SEllisHockey
Benjamin Baumgartner just scored for Austria with 0.2 left on the board.

Austria has pulled off a massive upset, beating Finland 3-2. Their first win ever against the Finns.

Wow. #MensWorlds

Alppien miehet ovat siis ovat siis järkyttäneet jääkiekon perusturvaa kovalla tavalla. Kuinka pitkälle bensa riittää, on sitten toinen juttu. Jäljellä olevat pääottelut ovat ehdottomasti Norjaa ja Iso-Britanniaa vastaan. Tshekkejä vastaan voidaan lähteä hyvällä fiiliksellä. Koko skenaario puoltaa runsasmaalisuutta, jota tähän matsiin vedoissa on helppo suositella.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Yli 6.5 maalia (60 min) ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.