EHT su 01.05. klo 17:00

Tšekki - Itävalta

Itävalta tarjoaa Tre Kronoria kovemman vastuksen! Murskavoittoon tuudittautuminen olisi virhe betseissä

Tšekki kylvetti Ruotsia lauantaina, mutta siihen ei näissä kekkereissä missään tapauksessa pidä tuudittautua perusteena murskavoitolle sunnuntain osalta. Vaikka vastassa on selvästi kapeammalla kärjellä varusteltu Itävalta, on joukkueiden välinen ero laadussa tällä hetkellä huomattavasti pienempi kuin siitä yleensä esimerkiksi arvoturnauksissa muodostuu. Isäntä on onnistunut kotiturnauksessaan hyvin, mutta samaa voi sanoa myös Itävallasta.

Vaikka Itävalta on hävinnyt molemmat ottelunsa, on siltä nähty uhrautuvaa taistelua ja jossain määrin tehokasta viimeistelyäkin. Joukkue hävisi avauskamppailussaan Ruotsia vastaan niukasti 1–0-numeroin, mutta pelasi kokonaisuutena hyvän kamppailun. Samaa voi sanoa Leijonia vastaan käydystä toisesta väännöstä, jossa joukkue paitsi jatkoi kurinalaista keskialueen ja keskustan puolustamista myös oli tehokas. Matsi päättyi niin ikään niukasti ratkenneeseen 2–4-tappioon itävaltalaisittain.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tšekki voitti Ruotsin lauantaina peräti maalein 9–3, mutta ottelu oli Tre Kronorilta hävyttömän surkeaa lätkää. Toki Tšekin kansallisen sarjan tähtipelaajien onnistumiset kotiturnauksessa ruokkivat koko joukkueen itseluottamusta, mutta tämän matsin karmeat lukemat tarjoilivat keltasiniset tarjottimella isännille. Itävallan ei tarvitse muuttaa mitään – joukkue on haastanut hienosti kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja pelannut juuri niin rohkeasti kuin on järkevää.

Ei olisi yllätys, vaikka tästä kohtaamisesta muodostuisi isännän näkökulmasta vaikein tähän saakka. Kertoimissa Itävaltaa lyödään edelleen kovaa, vaikka se on näyttänyt jo tähän saakka, ettei ole ainakaan tässä EHT-turnauksessa mikään heittopussi. Joukkueen kärki on kapea, mutta sillä on potentiaalia piinata Tšekkiä. Pelivalinnaksi otetaan Itävaltaa aasialaisella tasoituksella +2,5. Betsi osuisi Itävallan voitolla, tasapelillä sekä vieraiden korkeintaan kahden maalin tappiolla. Tartu kovaan tervetulotarjoukseen ja huippukertoimeen Mr. Greenillä tästä!

Kertoimet ottelulleTshekki - Itävalta01.05.2022

10 euroa pelirahaa