Nations League la 24.09. klo 21:45

Tšekki - Portugali

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Portugali-puolustus riekaleina! Hyödyntävätkö Patrick Schick ja kumppanit tilaisuutensa?

Tšekille on tärkeitä pisteitä jaossa Kansojen liigassa, kun se mittelee Sveitsiä vastaan A-sarjassa pystymisestä. Vastaavasti lohkon voittokamppailussa ovat Portugali sekä Espanja, jotka kohtaavat Bragassa ensi viikon tiistaina. Ensin kuitenkin pelataan toiseksi viimeinen kierros, jolla Fernando Santosin miehistö matkaa yllätysvalmiin Tšekki-lauman kotinurmelle. Isäntien kookas hyökkäyskalusto voi aiheuttaa ongelmia pienestä puolustajakadosta kärsivälle vierailijalle.

Patrik Schick on pelikunnossa ja varmasti nälkäisellä pelipäällä pitkästä aikaa maajoukkueen mukaan päästessään. Niin ikään Bayer Leverkusenia seurajoukkuetasolla edustava Adam Hlozek on esiintynyt edukseen sekä Bundesliigassa että europeleissä tällä kaudella ja vastuu on ollut lisääntymään päin. Voiko nopea, vahva ja kookas kaksikko aiheuttaa repaleiselle portugalilaispuolustukselle ongelmia boksissa?

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Monipuolinen João Cancelo puuttuu kokonaan joukkueesta, mikä on jättimenetys alakerrassa. Santosin kakkosvaihtoehto lienee tällä hetkellä Manchester Unitedin puhtaasti hyökkäyssuuntaan orientoitunut laitapuolustaja Diogo Dalot, joka on hyvässä iskussa, mutta ei monipuolisuudeltaan samaa luokkaa Cancelon kanssa. Pepe sekä Raphael Guerreiro puuttuvat niin ikään joukkueen vahvuudesta, mikä tuottaa osittaista päänvaivaa. Sinänsä pelaajia löytyy ja Ruben Dias nähtäneen alakerran johtohahmona, mutta poissaolot ovat silti merkittäviä.

Portugal

@selecaoportugal
Photo dump de Praga, parte 1. 🎞🇵🇹 Qual a tua 📸 favorita? #VesteABandeira

Prague photo dump, part one. 📸🇵🇹 Let us know your favourite shot from today's training. #WearTheFlag

Isännillä ei ole suhteessa Portugaliin samanlaisia poissaoloja ja keskikentällä nähtäneen West Hamin Tomas Soucek ja alakerrassa niin ikään Hammers-miehistöä edustava Vladimir Coufal. Selvää on, että hikinen iltapuhde on tiedossa myös kotijoukkueen alakerralle. Cristiano Ronaldo on päässee avaukseen yhdessä Rafael Leaon ja Bernardo Silvan kanssa. Kun taustatukena on esimerkiksi Bruno Fernandes, on melkoinen tuloksentekoyksikkö kasassa.

Portugali tuskin kykenee ottamaan ottelua täysin haltuunsa, eikä Tšekki missään tapauksessa jää ilman palloja tai hallintajaksoja. Maalipaikoille pääsemiseksi joukkueella riittää aseita ja pääpelivoimaa erikoistilanteisiin on vähintäänkin riittävästi. Vapaapotkut ja kulmat saattavat näytellä merkittävää roolia isäntien voittomahdollisuuksien kannalta – jos Tšekki näitä pystyy hyödyntämään, ei mikään ole mahdotonta. Molemmat joukkueet voivat onnistua maalinteossa ja se toimii pelivalintana.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Molemmat joukkueet tekevät maalin – kyllä” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,72 (2 x 1,86).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 372€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 186€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!