EHT to 10.11. klo 19:30

Tshekki - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka paljon kotietu painaa – tässäpä pulma, johon alla on ratkaisu!

Vaikka Euro Hockey Tour lämätään liikkeelle Turussa, pelaa Tshekki ensimmäisen ottelunsa Ruotsia vastaan Budejovicessa, ja nauttii näin tässä ottelussa kotiedusta. Viikonlopuksi joukkueet siirtyvät Turkuun, ja pelaavat ottelut Leijonia ja Sveitsiä vastaan. Ilmassa on tunnustelun makua, kuten aina uuden maajoukkuekauden alussa. Ruotsilla turnauksessa esittäytyy lisäksi uusi päävalmentaja.

Sam Hallam astui Tre Kronorin peräsimeen Johan Garpenlövin jälkeen. Garpenlövin aikakausi ei ollut menestyksekäs, ja seuratasolla Växjö Lakersissa hienoa jälkeä tehneen Hallamin tehtävä on viedä Ruotsin maajoukkue uudestaan menestysuralle. Hallam valitsi Karjala-Turnaukseen ainoastaan tällä hetkellä Ruotsin SHL:ssä olevia pelaajia. Joukkue on joka tapauksessa vahva: puolustuksessa on rutkasti kiekollista taitoa, ja hyökkäyksessä on useita viime keväänä MM-kisoissa pelanneita kiekkomiehiä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Tre Kronor

@Trekronorse
Så vad tyckte alla om Sam Hallams första träning? Vår TikTok-redaktion tog reda på det. 😅

#trekronor #samhallam #tiktok

Tshekin pelaajat on kerätty kotimaan lisäksi Ruotsista, Sveitsistä ja Suomesta. Ilveksessä upeaa työtä tehnyt Marek Langhamer on mielenkiintoinen kasvo maajoukkueeseen. Jokereista ja Kärpistä tuttu David Sklenicka on ollut Brynäsissä alkukauden todella kuuma käsistään. Hyökkäyksessäkin on laatumiehiä, joista esille tekee mieli nostaa vanha sotaratsu Roman Cervenka, joka tuntuu elävän Rapperswilissä elämänsä kevättä.

Ruotsi on hieman vahvemmalla kokoonpanolla liikkeellä, mutta Tshekki nauttii puolestaan kotiedusta. Melko tasaisesta ottelusta lähtökohtaisesti puhutaan, eikä ainakaan Ruotsia ole helppo pitää tässä altavastaajana – vaikka kotietua on, niin ei se taivaisiin asti yllä. Niinpä Mr Greenin tunnetusti anteliaasta Pandoran lippaasta saadaan Ruotsille kelpo kerroin, joka poimitaan hyvillä mielin pois.