UHMAPELAAJAT ke 04.01. klo 21:30

Tshekki U20 - Ruotsi U20

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ruotsia lyödään pian kuin vierasta sikaa! Vain kassakoneen kilinä peittää itkun alleen

Nuorten MM-kisojen välierässä toisensa tänään kohtaavat Tshekki ja Ruotsi. Tshekki on pelannut eheimmän turnauksen kaikista maista, kun taas Ruotsin peli ei ole missään vaiheessa vakuuttanut. Pidämmekin tänään Tshekin mahdollisuuksista jatkoonpääsyyn.

Tshekin joukkue pelasi huikean alkulohkon, mutta puolieräottelu Sveitsiä vastaan oli todellinen myrskyvaroitus. Tshekki pöllytti läpiturnauksen hyvin puolustanutta Sveitsiä hurjin numeroin 9-1. Tshekillä on kiistatta koko turnauksen kovin pakisto – ja nimenomaan kiekollinen sellainen. Stanislav Svozil (1+7), David Spacek (3+3) ja David Jiricek (1+5) ovat kaikki pakkien pistepörssin TOP 5:ssä. Tshekki onkin todella vaarallinen, kun se hyödyntää hyökkäyspelissään paljon pakkien nousuja. Tämä tulee olemaan myrkkyä Ruotsille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lassi Alanen

@lassialanen
Stanislav Svozil (CBJ) has been awesome to watch throughout the tournament. The second-highest expected primary assists mark among defencemen combined with a strong defensive profile. Not a ton of volume in transition, but the completion rate has been high. #CBJ

Ruotsi on ollut turnauksen isoin alisuorittaja. Puolustuspelissä joukkueella menee todella helposti paniikkimoodi päälle, jolloin koko viisikko valahtaa paskat housussa maalin lähistölle seisoskelemaan, eikä kukaan seuraa kiekkoa muuten kuin katseellaan. Joukkueen avauspelaaminen on myös luokatonta, ja vastustajat pääsevät helposti vaarallisiin katkoihin. Ruotsin hyökkäyspelaaminen on puolestaan varsin tehotonta pörräämistä, kun pelaajien itseluottamus on maassa.

Tshekki on ollut heittämällä parempi joukkue kuin Ruotsi. Joukkueen itseluottamus on katossa ja pakisto aivan omassa luokassaan. Pelivalintamme on, että Tshekki voittaa ottelun. Jos vedonlyöjällä on vielä meitäkin vähemmän uskoa Ruotsiin, niin kannattaa vilkaista vielä kertoimet Tshekin voitolle yhden maalin tasoituksella.