EHT su 18.12. klo 17:30

Tšekki - Ruotsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ovatko maalit tiukassa huippuveskarien kohtaamisessa? Tšekin maalivahtien yhteistorjuntamäärä on päätön!

Ruotsi pelasi erittäin vahvasti Leijonia vastaan lauantaina ja Tšekki joutui niin ikään tekemään kovan iltapuhteen, jotta voitto turnausisännästä Sveitsistä irtosi iltaottelussa. Tulevassa kamppailussa lepoetu on ruotsalaisilla, mutta löytyykö kahdella voitollaan koko turnauksen ykköspaikkaa kohti seilaavan vastustajan puolustuksesta tarpeeksi aukkoja?

Erityisesti Tšekin maalivahdit ovat olleet todella loistavia. Simon Hrubec pysäytti Helsingissä Jukka Jalosen Leijonat ja kirjasi 30 torjuntaa, mutta Ilveksen Marek Langhamer pisti vielä paremmaksi lauantaina. Sveitsi tulitti tulittamistaan, mutta Liiga-maalivahti ja Tšekki kestivät – lopulta torjuntoja kertyi peräti 45 kappaletta ja loppunumerot olivat 1–2 Kari Jalosen joukkueelle. Kahdessa ottelussa punasinivalkoisten veskarit ovat siis pysäyttäneet pikkumustan 75 kertaa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Ruotsi onnistui lauantaina kolmesti maalinteossa, ei se erityisen tehokkaasti pelannut. Lopulta 3–4-voitto rangaistuslaukausten kautta oli kuitenkin Tre Kronorille ehdottomasti ansaittu. Anders Lindbäck sai odotetusti torjuntavastuun, mutta ei ollut ilmiömäinen – luultavasti maalille turnauksen päättävässä kamppailussa palaa Linköpingin Marcus Högberg, joka oli todella vahva Sveitsiä vastaan torstaina ja pysäytti 33 kiekkoa.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Siitä vielä Suomi - Ruotsi -ottelun maalit katseluun!

Huomenna jatketaan taas, kun Leijonat haastaa Sveitsin klo 14:00. Studio tuttuun tapaan puoli tuntia aikaisemmin. 🦁

#Leijonat #EHTfi

Kovien maalivahtien taistelua on tiedossa. Huippuluokan maalipaikat eivät sinänsä ole taattuja, vaikka laukaisumäärät ovat tässä turnauksessa nousseet jopa yllättävän korkeiksi. Vähämaalisille matseille voisi odottaa jatkumoa ja pelivalinnaksi maistellaan alle 4,5 maalia kohde. Lepoedun turvin otteluun lähtevän Ruotsin olisi voiton eteen löydettävä reikiä todennäköisesti maalille palaavasta Zürichin luottokassarista Hrubecista.

Pelaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket tulikuumien veskarien taistelussa 25€ betsin alle 4,5 maalia -kohteelle, saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.