la 04.05. klo 17:00

Tšekki - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Tšekin tähtikaartin ruuti kuivunut? Ruotsin nuoriso-osasto voi joutua pahaan tuulimyllyyn!

Tšekki palaa kotiyleisönsä eteen, kun se isännöi MM-kisoihin valmistavan EHT-turnauksen kamppailussa Ruotsia lauantaina. Suomea vastaan kotijoukkueelta nähtiin vahva esitys, mutta ruuti oli vielä märkää. Tre Kronor tarjonnee haastetta kerrakseen, mutta löytyisikö myös tulevan kisaisännän maalijyvä kunnolla?

*Jopa satkun edestä helppoa! Voit lunastaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leijonien maalivahti Harri Säteri oli torstaina Tšekin EHT:n avauskamppailussa liikaa Tšekin tähtikatraalle. Pian käynnistyvien MM-kisojen isäntämaan rosterissa on jo EHT:lla mukavasti tähtiloistoa, jonka odottaisi tuovan myös tulosta otteiden jatkuessa samanlaisina kuin Suomea vastaan. Esimerkiksi Tšekin kolmosvitja oli viimeksi kasattu New Jersey Devilsin Tomas Nosekin ympärille ja laitureina nähtiin Ottawa Senatorsin Dominik Kubalik sekä Stanley Cup -voittaja Ondrej Palat.

Tre Kronor

@Trekronorse
Ändå roligt att vara tillbaka i Tre Kronor, eller hur Jonas? 😀

Toki Ruotsilla on niin ikään mukana rapakon takaa tulleita kiekkoilijoita jo tässä vaiheessa. Joel Eriksson Ek, Alexander Holtz sekä Victor Olofsson hyökkäsivät turnauksen avauskamppailussa yhdessä, minkä lisäksi umpisurkeassa San Jose Sharksissa 24 täysosumaa tällä kaudella pyssyttänyt Fabian Zetterlund onnistui niin ikään heti Sveitsiä vastaan maalinteossa Minnesota Wildin puolustajan Jonas Brodinin tavoin. Ruotsi kaatoi sveitsiläiset niukasti maalein 2–1.

Tähtiloistoa on kehissä kerrakseen, mutta Ruotsi on materiaaliltaan selvästi laadukkaampi ja Tšekin puolustaminen oli korkeintaan keskinkertaista jo Suomea vastaan. Toisaalta turnausisäntä on tässä ottelussa myös nimellinen kotijoukkue, mikä tarkoittaa pientä etua esimerkiksi peluutuksen suhteen. Joukkueen ei tarvitse uhrata parhaita ukkojaan pelaamaan ruotsalaisten kärkikoria vastaan, vaan esimerkiksi nuoriso-osaston Felix Unger Sörumin ja Jonathan Lekkerimäen kentällinen saattaa kasassa pysyessään päästä Tšekin NHL-pelaajien tuulimyllyyn.

Ottelun voittajaa on harvinaisen vaikeaa ennustaa. Kokoonpanot saattavat hieman uusiutua ja maalivahdit suurella todennäköisyydellä vaihtuvat ensimmäisistä matseista. Uhmapelaajien valinta lauantai-illan näytökseen on yli 5,5 maalia -kohde, jolle saadaan mojova kerroin.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.